Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul despre relatia dintre Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger. Cum se inteleg in realitate cei doi actori din "The Expendables"

Sylvester Stallone si  Arnold Schwarzenegger se numara printre cei mai indragiti actori de la Hollywood, personajele pe care le-au interpretat de-a lungul timpul dovedindu-se a fi memorabile. 

Adevarul despre relatia dintre Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger. Cum se inteleg in realitate cei doi actori din  The Expendables

Actorul american Sylvester Stallone spune ca si-a dorit "sa-l sugrume" pe Arnold Schwarzenegger in anii '80, cand se luptau pentru titlul neoficial de cel mai dur om de la Hollywood, potrivit contactmusic.com.


Starul seriei "Rocky" si eroul francizei de succes "Terminator", care de atunci au ingropat securea razboiului si au jucat impreuna in filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables", au fost dusmani de moarte la inceputul carierei.


"Au fost momente in care nu suportam sa ne aflam in aceeasi camera. Arnold era genul de persoana pe care iti doreai sa o sugrumi, in fiecare zi. Adica si dimineata si seara. Eram atat de competitivi. El era Mr. Olympia. Ne-am lansat cam in aceeasi perioada. Bineinteles, eu am fost primul, dar el era mai mare", a marturisit acum Stallone despre rivalitatea intensa dintre ei.


Stallone si Schwarzenegger au aparut impreuna apar impreuna in seria filmelor The Expendables, iar cel mai recent film din serie s-a lansat in vara lui 2014. Ei ai mai aparut impreuna si in filmul de actiune "Escape Plan".


Sursa: Mediafax


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies