marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone apara filmele de actiune si dezvaluie riscurile la care sunt supusi actorii: Jason Statham era sa moara inecat la filmarile The Expendables 3

Actorul britanic Jason Statham a fost foarte aproape de a se ineca in timpul filmarilor de la cel de-al treilea lungmetraj al francizei de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Exependables", potrivit colegului sau de distributie Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone apara filmele de actiune si dezvaluie riscurile la care sunt supusi actorii: Jason Statham era sa moara inecat la filmarile The Expendables 3

Starul britanic joaca rolul Lee Christmas in "The Expendables 3", alaturi de Sylvester Stallone, care a vorbit intr-un interviu despre cat de "periculoase" pot fi filmele de actiune. Totodata, Stallone a luat apararea acestui gen cinematografic, considerand ca filmele de actiune nu sunt la fel de apreciate ca peliculele dramatice, informeaza contactmusic.com.

 


"Toata lumea crede in ipoteza potrivit careia filmele de actiune sunt cumva mai putin prestigioase decat filmele dramatice. Nimic nu e mai departe de adevar. Eu am facut ambele genuri de filme si acestea (filmele de actiune, n.r.) sunt grele si periculoase", a declarat Sylvester Stallone intr-un interviu acordat site-ului collider.com.

 

 


"Jason Statham aproape a murit inecat in timpul filmarilor - din fericire, e un inotator bun. Ar fi fost foarte posibil ca noi toti sa mergem acum pe fundul Marii Negre - ei bine, nu chiar sa mergem, ci mai degraba sa plutim - si asta nu e o gluma, e o treaba serioasa. Se intampla tot felul de lucruri in timpul filmarilor. E ceva unic", a adaugat starul hollywoodian.

 


Stallone nu crede ca filme precum cele din seria "The Expendables" vor mai fi produse in viitor, intrucat vor lipsi actorii-vedeta care vor fi dispusi sa "se angajeze total" in rolurile respective.

 

 

 

 

"Nu cred ca filme ca acestea vor mai fi facute prea mult timp de acum inainte, pentru ca e nevoie de o anumita persoana care sa vrea sa se angajeze in rol, sa lupte pentru rol si sa aiba aura unui star. Cel mai greu lucru din lume e sa gasesti un star al filmelor de actiune. Nu-mi pasa de ce spun altii, dar starurile vin si pleaca. In schimb, starurile din filmele de actiune le numeri pe degetele de la o singura mana, iar asta reprezinta un element foarte interesant", a adaugat Sylvester Stallone.

 

 


Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 22 august.

 


Primele doua filme din franciza cinematografica "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus impreuna pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de actiune din anii '80 si '90, au obtinut impreuna incasari de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

 

Sursa: Mediafax.ro

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies