marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adio, Brangelina! Povestea celui mai iubit cuplu din lume in imagini. GALERIE FOTO

Angelina Jolie si Brad Pitt pareau cuplul indistructibil de la Hollywood. Cuplul de aur inca dadea speranta ca dragostea nu moare.
Adio, Brangelina! Povestea celui mai iubit cuplu din lume in imagini. GALERIE FOTO
Galerie foto cu cele mai frumoase aparitii ale cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie


Ei bine, dragostea a murit, dupa ce Angelina Jolie a depus actele de divort pe 15 septembrie 2016, conform TMZ.

Adulati, adorati si urmariti peste tot in lume, "Brangelina" a fost cu siguranta, cel mai popular cuplu din lume pentru mai bine de un deceniu. Relatia lor a fost inca de la inceput sub semnul reflectoarelor, iar povestea lor de iubire a inceput pe platourile de filmare de la "Mr. and Mrs. Smith", in  2004. Pe atunci, actorul inca era casatorit cu Jennifer Aniston, iar momentul dezvaluirii aventurii sale cu Jolie a tinut prima pagina a tabloidelor din intreaga lume.

Dupa 10 ani de relatie, foarte mediatizata sub numele de cod "brangelina", si sase copii - trei biologici si 3 adoptati, Angelina si Brad Pitt s-au casatorit anul trecut, in Franta.

"Niciodata nu am crezut ca o sa am copii, niciodata nu am crezut ca o sa ma indragostesc, niciodata nu am crezut ca o sa intalnesc persoana potrivita. Provin dintr-o familie destramata si am invatat sa accept ca anumite lucruri precum povestile cu printese nu trebuie sa le cauti", marturisea actrita in 2015.

De-a lungul timpului, cei doi au oferit cateva momente de neuitat pe covorul rosu, cu aparitii ce vor ramane in istoria cuplurilor de aur de la Hollywood.

Mai jos, puteti vedea galerie foto cu cele mai frumoase aparitii ale cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie:



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies