marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie a implinit 40 de ani. Adolescenta rebela a devenit actrita simbol a Hollywood-ului modern

Cine oare este supervedeta de la Hollywood, actrita, regizoare, sotie devotata si mama a sase copii? Cea care bifeaza toate aceste casute este Angelina Jolie si joi implineste 40 de ani.

Angelina Jolie a implinit 40 de ani. Adolescenta rebela a devenit actrita simbol a Hollywood-ului modern

La 24 de ani, reusea deja sa castige un Oscar pentru rol secundar, datorita interpretarii din "Tinerete furata". Dupa numeroase roluri cu succes de public si uneori de critica, fiica lui Jon Voight a trecut in spatele camerei si a realizat cateva filme. Spune chiar ca are de gand sa renunte total la actorie in favoarea regiei.

Dupa 9 ani de relatie, foarte mediatizata sub numele de cod "brangelina", si sase copii - trei biologici si 3 adoptati, Angelina si Brad Pitt s-au casatorit anul trecut, in Franta. Vedeta gaseste timp sa mearga periodic in zone devastate de razboi ori saracie in calitatea ei de ambasador ONU pentru refugiati.

 


Frumoasa actrita a devenit un simbol al Hollywood-ului modern, un idol pentru fanii ei, care o iubesc pentru implicarea in actiuni caritabile si un model pentru femeile din intreaga lume, chiar daca a trecut printr-o perioada zbuciumata in adolescenta.

"Niciodata nu am crezut ca o sa am copii, niciodata nu am crezut ca o sa ma indragostesc, niciodata nu am crezut ca o sa intalnesc persoana potrivita. Provin dintr-o familie destramata si am invatat sa accept ca anumite lucruri precum povestile cu printese nu trebuie sa le cauti", a marturisit actrita care este alaturi de Brad Pitt de peste noua ani.


Gesturile controversate din tinerete, incluzand sarutul cu fratele sau pe covorul rosu de la editia din 2000 a premiilor Oscar, le-a descris drept "o incercare de a darama zidurile din jurul sau". "Vrei sa fii liber. Iar atunci cand simti ca esti obligat sa traiesti intr-un anumit fel, te impotrivesti. Poate fi interpretat gresit, chiar daca tu doar incerci sa afli cine esti", a declarat aceasta.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies