marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

After Earth: Will Smith infrunta pericolul apocaliptic pe un Pamant parasit in primul trailer pentru unul dintre cele mai asteptate filme SF din 2013

In 1996, Will Smith salva planeta de la distrugere dupa o invazie extraterestra. La 16 ani dupa Independence Day, actorul este din nou singur pe un Pamant apocaliptic, in care nimic nu mai e cum stim noi. Este vorba de filmul After Earth, regizat de M. Night Shyamalan.

After Earth: Will Smith infrunta pericolul apocaliptic pe un Pamant parasit in primul trailer pentru unul dintre cele mai asteptate filme SF din 2013

articole relationate

La doi ani de la esecul monumental inregistrat cu The Last Airbender, regizorul M.Night Shyamalan vrea sa isi spele pacatele cu un film SF apocaliptic care ii are pe afis pe Will Smith si fiul sau, Jaden Smith.

 

In After Earth, Pamantul este total schimbat si diferit de ceea ce stim noi. La o mie de ani dupa un cataclism ce a fortat omenirea sa fuga de pe Pamant, Nova Prime a devenit noua casa a oamenilor. Legendarul general Cypher Raige (Will Smith), se reintoarce la familie dupa o indelunga perioada petrecuta la datorie, gata sa fie un tata adevarat pentru fiul sau de 13 ani, Kitai (Jaden Smith).

 


 

Cand o furtuna de asteroizi distruge nava lui Cypher si a lui Kitai, ei aterizeaza fortat pe Pamant, devenit acum un teritoriu necunoscut si periculos. In vreme ce tatal sau zace intre viata si moarte in cabina de pilotaj, Kitai trebuie sa o ia la picior pe terenul ostil pentru a recupera dispozitivul de semnalizare a pozitiei ce le-ar putea aduce salvarea. Toata viata lui, Kitai si-a dorit sa fie un soldat, precum tatal sau. Acum are in sfarsit ocazia.

 

Din primele imagini, filmul lui Shyamalan aduce aminte mult de Pandora, planeta din Avatar, filmul regizat de James Cameron. Insa fanii nu sunt foarte entuziasmati de faptul ca in prim plan va fi Jaden Smith, fiul lui Will Smith, si il acuza pe actor ca isi promoveaza prea mult familia prin proiectele sale. Cei doi au mai jucat impreuna in drama emotionanta The Pursuit of Happynnes, pentru care Will Smiht a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, in 2007.


After Earth urmeaza sa fie lansat in SUA pe 7 iunie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies