marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alain Delon, internat in spital. Cum arata sex simbolul anilor '60 la 76 de ani

Actorul francez Alain Delon, in varsta de 76 de ani, ca a fost internat, miercuri, la Spitalul american din Neuilly, un oras din apropiere de Paris, unde a fost operat pe cord, dupa ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiaca, in urma cu 15 zile.
 

Alain Delon, internat in spital. Cum arata sex simbolul anilor 60 la 76 de ani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Anturajul starului francez declarase anterior ca actorul a fost internat pentru un simplu control medical.

"Alain Delon se simte foarte bine. Ca orice persoana care se ingrijeste de sanatatea sa, avea prevazuta o programare la medic", a declarat asistenta actorului, refuzand sa comenteze informatiile postate pe site-ul Purepeople.com, potrivit carora starul francez ar fi fost internat din cauza unor probleme medicale provocate de o aritmie cardiaca.


Nascut pe 8 noiembrie 1935 in orasul Sceaux din apropiere de Paris, Alain Delon este unul dintre cele mai importante nume din cinematografia franceza. Actorul a jucat in peste o suta de filme intr-o cariera de peste 50 de ani, iar cateva dintre ele, precum "Rocco si fratii sai", "Ghepardul", "Laleaua neagra", "Clanul sicilienilor", sunt considerate capodopere ale celei de-a saptea arte.


Alain Delon a fost una dintre "gazdele de onoare" ale celei de-a 60-a editii a Festivalului de la Cannes (16 - 27 mai), in 2007, dupa 15 ani de absenta de pe Croazeta, desi jurase cu un an in urma "ca nu va mai urca niciodata scarile" Palatului festivalurilor din Cannes.


Actorul a participat pentru prima data la festival cu filmul "Quelle joie de vivre" in regia lui René Clément, in 1961. Au urmat alte sase filme printre care se numara "Eclipsa", in regia lui Michelangelo Antonioni (1962), si "Ghepardul" de Luchino Visconti (1963), cu un rol pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur in 1964.


Alain Delon a castigat si un Urs de Aur pentru intreaga cariera, la Festivalul International de Film de la Berlin, in anul 1995. Alain Delon a fost facut ofiter al Ordinului National pentru Merit, in 1995, si cavaler al Legiunii de Onoare, pe 21 Februarie 1991.

Alain Delon alaturi de Liam Neeson in 2011


Alain Delon si Brigitte Bardot

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies