marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marile sex simboluri de acum 30 de ani. Vezi cum arata astazi cei mai frumosi actori din anii '80!

A venit si randul barbatilor dupa ce acum 2 zile am vazut cum s-au transformat cateva din cele mai sexy femei de acum 30 de ani. Ce actori erau marile sex simboluri din anii '80? Acum sunt la moda Hugh Jackman sau Ryan Reynolds, insa acum 3 decenii David Hasselhoff si Alec Baldwin erau cateva starurile care faceau ravagii printre femei si erau copiati de barbati.

1. Alec Baldwin atunci

A explodat ca sex simbol la inceputul anilor '80 cand cucerea femeile din America cu roluri prin seriale de tipul telenovela ca Knots Landing. Empire Magazine l-a numit in topul celor mai sexy 100 de staruri din istorie (e pe locul 80).

Sursa foto: Getty

Alec Baldwin acum

Rolul din The Cooler i-a adus o nominalizare la Oscar in 2003 .A facut senzatie in serialul 30 Rock din care s-a scris ca vrea sa plece in 2012. S-a zvonit ca vrea sa o ia pe urmele lui Arnold si sa intre in politica pentru postul de primar al New Yorkului. La 53 de ani este implicat in 6 proiecte de filme ca se vor lansa in urmatorii ani.

2. Richard Gere atunci

Nu degeaba a fost American Gigolo la inceputul anilor '80. Renumit pentru puterea sa de atractie asupra doamnelor si domnisoarelor a fost denumit cel mai sexy barbat in viata in anul 1999. A mai jucat roluri de barbati macho in filme precum Yanks, An Officer and a Gentleman, Pretty Woman.

Richard Gere acum

La 61 de ani, casatorit de doua ori ( prima data cu super modelul Cindy Crawford) Richard spune ca nu se mai considera un sex simbol. In 2012 va aparea in 3 filme.

3. Kevin Costner atunci

Are in palmares doua premii Oscar si doua Globuri de Aur. Dupa ce a fost figurant si s-a implicat prin filme erotice actorul a cunoscut celebritatea cu "No Way Out" si "The Untouchables" care pe langa bani i-au adus la picioare si inimile multor femei. Filmul Waterworld i-a a marcat declinul carierei sale in ani '90

Kevin Costner acum
La 56 de ani si dupa un divort urat de Cindy Costner actorul ramane la fel de fermecator. Pregateste 2 filme mari pentru urmatorii 2 ani - Django Unchained al lui Tarantino si Man of Steel unde va fi tatal lui Superman.

4. Tom Selleck atunci

Mustata si zambetul sau inconfundabil au sedus multe femei in anii '80 cand s-a lansat cu rolul detectivului Thomas Magnum in showul Magnum, P.I. Cel mai mare succes de cinema al sau a fost comedia Three Men and a Baby.

Tom Selleck acum

La 65 de ani nu si-a pierdut din farmec. In anii '90 se iubea cu Courteney Cox in celebrul Friends. In 2010 a aparut in Killers, alaturi Katherine Heigl si Ashton Kutcher. Il mai puteti vedea si in serialul Blue Blood.

5.Tom Cruise atunci

Risky Business si Top Gun i-a adus statutul de super star si sex simbol in anii '80. E adevarat nu e inalt, dar are un zambet de milioane iar femeile lesinau dupa el, asta pana sa se zvoneasca dupa divortul de Nicole Kidman ( 2001) ca ar fi homosexual. A pus capac gurilor rele cu inca o casatorie cu Katie Holmes.

Tom Cruise acum

O data cu trecerea timpului acesta a devenit mai carismatic si mai atragator. Scientologia ii prieste. In anii 2000 a jucat in 9 filme care au strans peste 100 de milioane de dolari fiecare in box office. S-a facut el de ras prin show-ul lui Oprah, dar are o avere de aproape 300 de milioane de dolari si face filme pe banda rulanta.

6.Harrison Ford atunci

Pilotul rebel Han Solo din Star Wars si profesorul aventurier Indiana Jones sunt rolurile care l-au facut dorit de femei si apreciat ca actor la Hollywood in anii '80.

Harrison Ford acum

Divortat de 2 ori, la 65 de ani Ford se iubeste cu foc de 6 ani cu actrita Calista Flockhart, starul din serialul Ally McBeal. Luna aceasta il puteti vedea la cinema alaturi de Daniel Craig in Cowboys & Aliens

7.Mel Gibson atunci

Este primul barbat din istorie ales Sexiest Man Alive de revista People in 1985. Se spune ca sex-appeal este o combinatie de machism, carisma si vulnerabilitate. Mel ardea ecranul in anii '80 cand si-a castigat statutul de un sex-simbol al filmelor de super actiune cu lovituri ca Arma mortala sau seria Mad Max. Gloria a cunoscut-o cu filme ca Braveheart si The Patriot.

Mel Gibson acum

Trecut printr-un divort si o despartire furtunoasa, Mel Gibson este poate unul dintre cele mai clasice exemple de decadere a unui actor. Anii si scandalurile l-au transformat intr-un barbat de peste 50 de ani, absolut banal. In 2010 tabloidele americane faceau misto de el pentru ca a pus „mel”-ul in „meltdown” :) Unele chiar se intrebau: "E Gibson cel mai cumplit om de pe planeta?" Viata sa personala controversata l-a tavalit rau de tot prin noroi. Filmul The Beaver lansat in acest an a fost un esec total.

8 Denzel Washington atunci

S-a facut cunoscut in anii '80 cu filme ca Cry Freedom (1987) sau Glory (1989). In 1996 a fost ales cel mai sexy barbat in viata de Revista People

Denzel Washington acum

Face parte din categoria barbatilor sexy care nu isi arata varsta . La 56 de ani arata de milioane si pregateste 2 filme pentru 2012.

9.Don Johnson atunci

Rolul lui Sonny Crockett in serialul politist TV, Miami Vice, i-a dus un succes imens si multa faima

Don Johnson acum

A ratat la mustata rolul lui David Caruso in serialul "CSI: Miami" iar in 2010 a aparut in Machete

10 Bruce Willis atunci

Un maieu l-a facut celebru si sexy in 1988 cand l-a intruchipat pe eternul Greu de Ucis John McClane. Timp de 13 ani s-a iubit cu Demi Moore cu care are 3 copiii.

Bruce Willis

La 56 de ani, se simte mai tanar ca niciodata. Tineti-va bine este implicat in 9 proiecte cinematografice care se vor lansa in perioada 2011-2013.

11. Jon Bon Jovi atunci

Nu va lasati dusi in eroare de par, a frant multe inimi in anii '80 . A fost numit cel mai sexy star rock, a aparut si prin filme si s-a ales si cu o nominalizare la Oscar pentru Blaze of Glory care a aparut pe coloana sonora din Young Guns II (1990).

Jon Bon Jovi acum

Desi este considerat de multe femei un sex simbol, Jon Bon Jovi, in varsta de 48 de ani, s-a plans intr-un interviu ca este tare plictisit, gras si ca bea prea mult. In 2011 va aparea in comedia romantica New Year's Eve

12 Mark Harmon atunci

In anii '80 facea furori in America in serialul St. Elsewhere unde a jucat alaturi de Denzel Washington. In 1986 era ales cel mai sexy barbat in viata de People Magazine.

Mark Harmon acum

Este considerat una dintre cele mai puternice personalitati din peisajul TV actual din SUA. Este cunoscut publicului pentru rolul sau de agent special Leroy Jethro Gibbs din filmul de succes „NCIS”

13.Matt Dillon atunci

Pentru mult timp a fost un idol al adolescentilor. Matt Dillon s-a transformat intr-un sex simbol cu rolurile de tanar turbulent si neinteles in anii '80. Baietii ii copiau stilul din Drugstore Cowboy iar fetele mureau dupa postere cu el in celebra geaca de piele.

Matt Dillon acum

La 47 de ani ramane in continuare un barbat hot. In 2006 a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Crash. S-a iubit cu Brooke Shields si Cameron Diaz, insa nu s-a insurat niciodata.

14.Rob Lowe atunci

In anii 80, Rob Lowe era considerat cel mai sexy barbat din lume si era plasat in top cu roluri in filme precum "St Elmo's Fire" sau "The Outsiders". Au urmat cateva scandaluri sexuale care i-au ruinat cariera. S-a filmat in timpul unei partide sex cu doua femei iar una din ele era minora

Rob Lowe acum

El a revenit insa in atentia publicului cu roluri in serialele "The West Wing" care i-au adus 3 nominalizari la Globurile de aur si "Brothers and Sisters".

15.Harry Hamlin atunci

In 1987 era ales cel mai sexy barbat din lume. Este cunoscut pentru rolul lui Perseus din fantezia Clash of the Titans din 1981. A avut o relatie cu una dintre cele mai hot Bond Girls  - actrita Ursula Andress.

Harry Hamlin acum

In ultimii ani  s-a remarcat mai mult prin seriale TV ca Army Wives sau Veronica Mars.
 

16.David Hasselhoff atunci

Inainte sa faca ravagii alaturi de Pamela Anderson in Baywatch sau Knight Rider care l-au facut celebru in toata lumea, David a atras inimile femeilor dupa ce a jucat 6 ani in celebrul serial Tanar si Nelinistit.

David Hasselhoff acum

A fost internat de 6 ori in coma alcoolica in anii 2000, ( ba chiar a ajuns si la psihiatrie) insa se pare ca la 59 de ani si-a revenit. Are o relatie cu modelul galez Hayley Roberts si vrea sa se mute in Tara Galilor.

17.Mickey Rourke atunci

Comparat adesea cu Marlon Brando, Rourke a fost sex-simbolul anilor 80 datorita rolului din „Noua saptamani si jumatate”. Filme ca "Inger si demon" (1987) si "Stalp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski i-au construit un nume.

Mickey Rourke acum

In 2008, la 56 de ani, Mickey Rourke revenea cu un rol inspirat parca din viata actorului cazut in dizgratie, dar care reuseste sa se intoarca in ring. In 1991, actorul s-a intors la cariera de boxeur abandonata in 1970, renuntand insa dupa 5 ani, in momentul in care era aproape desfigurat. „The Wrestler”  din 2008 i-a adus un Golden Globe si o nominalizare la Oscar, o recunoastere atat de asteptata, dupa ce a declarat ca in ultimii 15 ani a jucat doar in pelicule de care ii este rusine.

18.Michael Douglas atunci

Rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de politie Steve Keller, pe care l-a interpretat in cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "The Streets of San Francisco"  Filme ca "Idila pentru o piatra pretioasa" si "Wonder Boys" i-au adus statutul de barbat atragator, admirat de multe femei.
 

Michael Douglas acum

La 56 de ani a sedus-o pe Catherine Zeta-Jones cu 25 de ani mai tanara decat el. Boala ( a fost depistat cu cancer in 2010) si problemele fiului sau Cameron, condamnat la inchisoare, l-au facut sa imbatraneasca mai repede. In prezent, la 66 de ani se pregateste sa lanseze inca un film Haywire dupa drama din 2010 - Wall Street: Money Never Sleeps.


Modifică setările cookies