marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alan Taylor: regizorul din spatele Game of Thrones si  Thor: The Dark World se afla in negocieri pentru a se ocupa de rebootul seriei Terminator

Regizorul Alan Taylor se afla in negocieri cu producatorii pentru reboot-ul filmului Terminator, scriu cei de la Hollywood Reporter.

 

Alan Taylor: regizorul din spatele Game of Thrones si Thor: The Dark World se afla in negocieri pentru a se ocupa de rebootul seriei Terminator


Conform The Hollywood Reporter, regizorul Alan Taylor, care  s-a ocupat de productia Thor: The Dark World ce va fi lansat pe 8 noiembrie, a fost vizat ca regizor al noului proiect cinematografic marca Paramount, Annapurna Pictures si Skydance- “The Terminator”, care va fi un reboot al celebrei serii cu Arnold Schwarzenegger.


Taylor, care s-a ocupat si de Games of Thrones,  este in negocieri pentru filmul ce reprezinta speranta de revenire in atentia publicului a francizei create de James Cameron cunoscut si pentru lansarea lui Arnold Schwarzenegger in rolul robotului ucigas din viitor.


Scenariul a fost realizat de Laeta Kalogridis si Patrick Lussier in timp ce fratii Ellison sunt producatori; Megan Ellison din partea Annapurna iar fratele sau, David Ellison, prin intermediul propriei companii Skydance.


Pe lista regizorilor posibili au fost si Rian Johnson ("Looper") si Dennis Villeneuve ("Prisoners"); dar acestia au refuzat, Johnson fiind unul dintre regizorii care prefera sa lucreze cu un scenariu propriu.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies