marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Terminator 5: Dwayne Johnson, rivalul lui Arnold Schwarzenegger in urmatorul film din celebra franciza?

Desi la sfarsitul saptamanii trecute, Arnold Schwarzenegger a declarat ca va juca si in Terminator 5, lucrurile nu mai par sa fie atat de sigure pentru actorul american.

Terminator 5: Dwayne Johnson, rivalul lui Arnold Schwarzenegger in urmatorul film din celebra franciza?

Potrivit presei de peste Ocean, Schwarzenegger s-ar putea sa nu mai fie personajul principal al celui de-al cincilea film al francizei, cei de la Paramount luand in considerare ideea de a-l aduce pe Dawyne Johnson, actorul care se bucura de foarte multa popularitate in ultimii ani, odata cu aparitiile din Fast Five (2011), G.I. Joe: Retaliation (2013), Pain and Gain (2013) si Fast and Furious 6 (2013).

 

Zvonurile despre aceasta miscare au aparut de la mai multe persoane care au marturisit ca una dintre versiunile scenariului este dezvoltata special pentru Johnson.

 

"Incredibil, Schwarzenegger ar putea sa nu joace rolul principal in urmatorul Terminator, ci un potential erou uman apropiat al familiei Connor. O teorie este aceea ca Arnold sa se foloseasca de armamentul vechi in dauna noilor tehnologi pentru a proteja familia Connor, actiunea urmand sa se petreaca in anii '40 sau '50", s-a scris in presa americana, potrivit collider.com.

 

 

Chiar daca nu s-a confirmat inca, ideea unui duo Schwarzengger-Johnson ii incanta pe americani, mai ales ca cel din urma se afla in topul celor mai populari actori de la Hollywood. Dwayne Johnson filmeaza in aceasta perioada pentru Hercules, in regia lui Brett Ratner, film care urmeaza sa apara in 2014.

 

Franciza The Terminator a carei poveste se centreaza pe lupta dintre robotii creati de compania Skynet si miscarea de rezistenta a lui John Connor pentru apararea rasei umane de dominatia masinilor a luat nastere in 1984.

 

Aflat la inceputul carierei regizorul James Cameron a creat scenariul si a decis sa-l vanda pentru a putea regiza filmul. Companiile de productie pe care le-a contactat erau interesate de proiect, insa nu erau convinse sa lase un regizor neexperimentat sa faca filmul. In final, Cameron a gasit o companie numita Hemdale Pictures, care a fost dispusa sa-l lase sa regizeze.The Terminator a fost un hit al box office-ului, depasind asteptarile multora care considerau ca filmul nu va rezista mai mult de o saptamana in cinematografe. A fost un film cu buget redus: 6,5 milioane $. Cu toate acestea, The Terminator a castigat peste 78 de milioane de dolari. Seria Terminator a devenit una cult atat pentru cinematografia mondiala cat si pentru genul de actiune si science fiction.

 

Filmul lui James Cameron a primit aprecierea Academiei Americane de Film, care a inclus pelicula sa pe locul 42 in top celor mai terifiante 100 de filme din istorie. Filmul a dat nastere unuia dintre cei mai mari eroi de actiune:  robotul T-800 interpretat de Schwarzenegger si pe cea mai dura eroina, Sarah Connor jucata de Linda Hamilton.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies