marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin: actorul de 55 de ani declara ca renunta la viata publica, starul a povestit scandalurile prin care a trecut cu Shia LaBeouf si presa tabloida

Actorul Alec Baldwin a declarat, intr-un interviu pentru cel mai nou numar al revistei "New York", ca va trebui, cel mai probabil, sa isi faca bagajele si sa isi ia la revedere de la orasul sau indragit New York.

Alec Baldwin: actorul de 55 de ani declara ca renunta la viata publica, starul a povestit scandalurile prin care a trecut cu Shia LaBeouf si presa tabloida

Articolul, intitulat "I Give Up" ("Renunt"), detaliaza relatia tensionata a actorului in varsta de 55 de ani cu Shia LaBeouf, precum si disputa cu reteaua americana de televiziune MSNBC care a dus la anularea talk show-ului sau de scurta durata "Up Late", scrie dailymail.co.uk.

 


Anulata la sfarsitul lui noiembrie, emisiunea gazduita de caştigatorul premiului Emmy fusese deja suspendata pentru doua saptamani la inceputul lunii, in urma insultelor adresate unui fotograf din New York, pe care un grup de aparare a drepturilor homosexualilor le-a considerat homofobe, insulte pentru care actorul si-a cerut ulterior scuze.

 

 

In aproximativ aceeasi perioada, Baldwin se plangea de incalcarea repetata a dreptului la intimitatea sa si a familiei, afirmand intr-o scrisoare deschisa, prin intermediul Huffington Post, ca este dispus sa renunte la tot ca sa ii protejeze pe cei dragi lui.


"Daca este necesar sa renunt la industria de televiziune, la cinematografie, la teatru, la orice componenta de entertainment, ca sa aduc siguranta si pace in familia mea, atunci asta este o alegere usoara. Obsesia acestei tari pentru viata privata a oamenilor celebri este tragica", a scris atunci actorul.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies