marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin: M-am nascut sa scuip pe Rupert Murdoch. Starul american a inceput o rafuiala cu presa, de ce nu vrea sa mai prezinte Oscarurile si de ce s-a certat cu Shia LaBeouf

Alec Baldwin a incins spiritele in America, a inceput un razboi cu presa americana, s-a certat cu Shia LaBeouf si a decis sa nu mai ofere nici un interviu. Totusi, cei de la Hollywood Reporter au reusit sa afle detalii despre ultimele evenimente din viata actorului de 55 de ani.

Alec Baldwin: M-am nascut sa scuip pe Rupert Murdoch. Starul american a inceput o rafuiala cu presa, de ce nu vrea sa mai prezinte Oscarurile si de ce s-a certat cu Shia LaBeouf

Alec Baldwin vrea sa faca revolutie in New York, acolo unde trebuia sa isi lanseze piesa de teatru Orphans, in care il are coleg pe tanarul Shia LaBeouf. Insa, cei doi au avut discutii aprinse, iar LaBeouf a parasit proiectul, desi ar fi fost debutul sau pe Broadway, la 26 de ani.

Imediat dupa conflict, LaBeouf a publicat pe internet un schimb de emailuri intre Alec Baldwin si regizorul piesei de teatru, Daniel Sullivan, dar si cateva discutii intre el si Badwin. "Incepem luni. Dar sunt al naibii de obosit". Cand LaBeouf l-a luat peste picior si i-a rapsuns: "Eu sunt smecher, nu obosesc, am 26 de ani, sefu'", Baldwin s-a aprins si i-a raspuns inapoi: "Asculta, baiete. Nu sunt nenorocitul tau de sef. Ai inteles asta? Hai sa incepem".


Baldwin a marturisit ca gestul lui LaBeouf l-a dezamagit: "Am fost surprins si dezamagit. Dar pana la urma am ramas cu oamenii care trebuie. Am vazut des astfel de situatii, in care oamenii care nu au nici o treaba pleaca, iar el a plecat.  Este neplacut, dar nu poti evita o astfel de situatie cand exista tensiuni. Cu totii am trecut prin astfel de situatii, cand eram tineri si credeam ca totul ni se cuvine. Vrem sa fim propriul stapan, insa eu sunt mai matur acum."


Actorul de 55 de ani trece prin niste momente delicate si duce o rafuiala cu presa, insa cele mai dure cuvinte le are pentru Rupert Murdoch si imperiul sau media. Actorul a criticat dur publicatia New York Post si Page Six, sectiune de gossip a publicatiei. "Page Six e ca un pumnal pentru o operatiune politica conservatoare. Scopul lui Rupert Murdoch, al celor de la Fox News e sa ucida un anumit gen de oameni. Iar din intamplare, printre ei ma numar si eu" a spus acesta pentru Hollywood Reporter. Starul a continuat mentionand ca daca ar fi fost un republican conservator nu ar fi fost tinta unor atacuri din partea presei.

 

Intrebat daca incearca sa evite conflictele si controversele acesta a raspuns: "Depinde, in orice alta zi, am lucruri mai importante de facut, dar din cand in cand simt ca m-am nascut ca sa scuip pe Rupert Murdoch, Fox News, New York Post".


Baldwin insa ramane fascinat de frumusetea si viata din New York, acolo unde isi imparte timpul intre teatru, televiziune si film. Cum apare pe strada, randuri intregi de papparazzi se chinuie sa il suprinda pe actor alaturi de fani: "Vezi, asta e New Yorkul, ceea ce vezi acum. De asta n-o sa parasesc niciodata New York".


 


Baldwin a spus ca prefera teatrul mai mult decat filmul: "Filmul e un mediu pentru regizor, el exceleaza, insa in teatru, totul este despre actor. Actorul in film e ca un ingredient in salata, atat".


Baldwin nu s-a ferit sa vorbeasca si despre fiica sa, Ireland, care tocmai a debutat in modeling: "Este o meserie foarte grea, sper sa faca fata, dar sa vedem. Mi-as dori sa termine facultatea ca sa aiba de unde porni. Fiica mea este foarte inteligenta si amuzanta. Mereu glumesc ca arata ca mama ei si gandeste ca mine."

Baldwin a insistat ca nu se va ocupa de The Tonight Show, considerand ca Jimmy Fallon e alegerea perfecta pentru a-l inlocui pe Jay Leno. "Cred ca Fallon o sa fie cea mai buna gazda de talk-show, are acest dar, multa energie."

 

 


Alec Baldwin a spus ca nu va mai prezenta niciodata Oscarurile: "Sa prezinti Gala Premiilor Oscar este o munca ingrata si neresplatita. Nu as mai face-o niciodata, desi m-am simtit bine. Academia de Film se lupta sa tina in frau conceptul de show de televiziune si gala de decernare a celor mai importante premii din industria de film. Dureaza 3 ore, inevitabil, vei spune tot felul de tampenii. Singura persoana pe care o cred perfecta pentru asa ceva e Ellen DeGeneres, stie cum sa treaca peste linie fara sa jigneasca sau sa supere. Sunt tare curios sa vad ce se va intampla anul viitor".


Starul a vorbit si despre statutul sau de filantrop, dupa ce a donat peste 7 milioane de dolari catre diverse organizatii umanitare si non-guvernamentale."Daca era vorba numai despre bani, traiam in Los Angeles. Cred ca ar fi fost inteligent din partea mea sa ma mut acolo, totul e mai usor, mai accesibil."


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies