marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin, intr-o noua rafuiala cu presa tabloida: starul se gandeste sa renunte la actorie

Alec Baldwin e cunoscut pentru cuvintele dure pe care le arunca la manie. Recent, actorul a intrat intr-un conflict deschis cu jurnalistii tabloidului Daily Mail, dupa ce acestia au scris ca sotia sa posta pe Twitter, in timp ce se aflau la inmormantarea lui James Gandolfini.

Alec Baldwin, intr-o noua rafuiala cu presa tabloida: starul se gandeste sa renunte la actorie

 

 

Alec Baldwin a dus o lupta apriga, plina de cuvinte dure pe Twitter, locul de unde a pornit cel mai recent scandal in care este implicat. Rezultatul? Actorul si-a inchis contul de Twiiter si a anuntat ca se gandeste sa reunte la actorie, scriu cei de la The Guardian. Reactia a venit dupa ce actorul a fost rugat sa isi ceara scuze fata de reporterul Daily Mail, pe care l-a amenintat.

"Am venit la inmormantarea lui James Gandolfini si in acest timp mi-am dat seama ca el nu avea cont de Twitter. Gandolfini era un om extrem de iubit si admirat ca actor si nu i-a trebuit nicidoata social media, nu ii pasa ce se scrie despre el. Este o obisnuinta a tabloidelor sa arunce cu noroi in tine, asa ca am decis sa nu mai fac asta si renunt la comunicarea pe canale de social media" a spus Baldwin.

 

George Stark, reporter la Daily Mail, a scris ca sotia lui Baldwin, Hilaria, ar fi postat mesaje pe Twitter total nepotrivite avand in vedere evenimentul trist la care participa. Conform celor de la Daily Mail, sotia lui Baldwin era interesata sa afle idei de cadouri pentru aniversarea casatoriei si le cerea idei prietenilor.

 


In scurt timp de la publicarea articolului, Baldwin a izbucnit: "Cineva a scris ca sotia mea scria pe Twitter in timp ce participa la funeraliile lui James Gandolfini. Nu este adevarat. Dar o sa scriu eu pe Twitter la inmormantarea ta. Eu si sotia mea am venit aici pentru a ne oferi condoleantele familiei unui bun prieten si un britanic scrie tot felul de gunoaie.  O sa te gasesc, George Stark, si o sa te distrug".Mai tarziu Baldwin si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de pe Twitter, iar Daily Mail a scos respectivul articol de pe site.

 

 

 

 


Alec Baldwin le-a spus celor de la Vanity Fair ca ar fi tentat sa renunte la actorie, daca asta i-ar oferi mai putina atentie din partea presei de scandal. "Daca as putea renunta la actorie, as face-o cu placere. Ar fi cel mai bun lucru din lume. Toata lumea a vazut si cat de mult au ranit-o pe fiica mea diverse articole false aparute in presa. E dureros. Visul meu ca fiica mea sa vina peste cativa ani si sa ma intrebe daca am aparut vreodata la televizor, sa nu stie ca am fost o persoana publica".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies