marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demi Moore si Ashton Kutcher: un divort de 300 de milioane de dolari. Cele mai scandaloase despartiri

Demi Moore si Ashton Kutcher au bani grei de impartit, daca zvonurile despre divortul lor se vor adeveri. Dupa ce acum doua zile au aparut in presa mai multe articole in care se scria ca Ashton a inselat-o pe Demi, cei doi sunt din ce in ce mai aproape de unul din cele mai scumpe divorturi din show-biz.

Demi Moore si Ashton Kutcher: un divort de 300 de milioane de dolari. Cele mai scandaloase despartiri

Vezi aici galerie foto cu despartiri scandaloase din lumea actorilor!


Desi scandalul in care cei doi sunt implicati tine de cateva zile prima pagina a tabloidelor, nici unul din ei nu a oferit o declaratie oficiala, in care sa confirme sau sa infirme zvonurile.


Actorul  de 33 de ani, cu 15 ani mai tanar decat Demi Moore, a fost acuzat ca are de cateva luni o relatie cu tanara Sara Leal; aceasta a declarat si ea ca a avut o aventura cu noul star din Two And a Half Men. Cei doi s-ar fi intalnit ultima data chiar in ziua in care Ashton facea 6 ani de casnicie cu Demi.
 

Conform Daily Mail, prieteni apropiati ai cuplului au spus ca ei stateau separati deja de cateva luni si ca relatia lor e pe punctul de a se destrama.


Demi Moore a refuzat sa comenteze orice declaratie sau articol aparut, ceea ce ii face pe jurnalistii din presa americana sa creada tot mai mult ca cei doi vor divorta.

"Cand cineva te jigneste, incerci sa te analizezi si sa vezi unde ai gresit. Vei uita din furie!" a fost mesajul postat acum cateva zile de Demi Moore pe Twitter iar presa a interpretat imediat cuvintele ei ca pe un semn ca mariajul de 6 ani cu Ashton este in pericol.

 

Demi Moore si Ashton Kutcher au impreuna o avere de aproape 300 de milioane, pe care o vor imparti daca ajung sa semneze actele de divort. Nu este singurul caz celebru de adulter din acest an. Acum 6 luni, Arnold Schwarzenegger a anuntat ca divorteaza de Maria Shriver dupa 25 de ani de casnicie pentru ca  a avut o relatie extraconjugala cu o membra a staff-ului sau cu care a facut si un copil.


Vezi aici despartiri scandaloase din lumea actorilor!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies