marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin: Mi-a fost teamă că susținătorii lui Trump mă vor ucide după împușcătura din Rust

Personajul momentului de la Hollywood susține că fostul președinte ar fi incitat mulțimea să-l linșeze.

Alec Baldwin: Mi-a fost teamă că susținătorii lui Trump mă vor ucide după împușcătura din Rust
Alec Baldwin spune că, pe 6 ianuarie, Donald Trump a incitat mulțimea să îl ucidă, susținând în mod fals că el ar fi tras intenționat focul de armă care a dus la moarea prematură a Halyna Hutchins, pe platoul de filmare al producției „Rust“.
 
Potrivit TMZ.com, Donald Trump ar fi comentat la CNN că „Probabil Baldwin a împușcat-o intenționat“ – o afirmație suficient de puternică pentru a-i activa pe susținătorii săi să ia atitudine împotriva lui Baldwin, în contextul în care Baldwin l-a ironizat pe Trump în multe scenete de pamflet.

 
În viziunea lui Baldwin, afirmația lui Trump este profund greșită. „Iată-l pe Trump, care a instruit oamenii să comită acte de violență, care acum arăta cu degetul spre mine și spunea că eu sunt responsabil pentru crimă“.


În interviul de două ore acordat celor de la CNN, Alec Baldwin ar fi declarat că stresul provocat de acea împușcătură mortală „mi-a luat ani din viață“, adăugând: „Dacă nu aș fi avut-o pe soția mea, nu știu unde aș fi fost acum... Dacă nu aș fi avut-o pe ea, probabil că aș fi renunțat, m-aș fi pensionat, aș fi plecat, aș fi vândut tot ce aveam, aș fi luat o casă în mijlocul pustietății și aș fi găsit altceva de făcut, aș fi vândut proprietăți imobiliare“.

 
În continuare, el se apără spunând că a fost un accident tragic și că responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat ar fi șefa departamentului de muniție Hannah Gutierrez-Reed și directorul adjunct Dave Halls, pentru că i-au permis să mânuiască o armă cu muniție reală. Baldwin nu știa că arma era încărcată cu un glonț real și spune că era responsabilitatea lor să o verifice.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies