marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Alege viata, alege Facebook, alege Instagram". Ewan McGregor si gasca se intorc in primul trailer pentru "Trainspotting 2"

Unul dintre filmele cult ale anilor '90 are parte de o continuare, iar acum producatorii au lansat trailerul. Este vorba despre "Trainspotting 2", filmul fascinant despre lumea dependentilor de heroina.
Alege viata, alege Facebook, alege Instagram . Ewan McGregor si gasca se intorc in primul trailer pentru Trainspotting 2

"Alege viata, alege Facebook, alege Instagram" spune Ewan McGregor in primul trailer pentru Trainspotting 2, lansat dupa 21 de ani de la primul film. Eroii filmului lui Danny Boyle au tinut pas cu schimbarile din societate si au fost si ei atinsi de "febra" retelelor de socializare, insa ramane sa vedem daca au scapat de dependenta de droguri. Fanii vor fi incantati sa vada ca totii eroii din primul film au revenit si sunt la fel de nebuni de legat.

A doua parte se va baza pe nuvela "Porno", scrisa in 2002 de Irvine Welsh, autorul Trainspotting, care povesteste ce se intampla cu personajele dependente de heroina la 10 ani dupa evenimentele din Trainspotting. John Hodge, scenaristul filmului Trainspotting, dar si la "A Less Life Ordinary" si "The Beach" (tot ale lui Boyle), s-a angajat deja la scriptul acestui sequel - fapt care l-a facut pe regizorul castigator de Oscar sa spuna ca este "grozav".



Pana acum, au existat mai multe motive pentru care nu s-a realizat un sequel, inclusiv faptul ca McGregor era certat cu Boyle. McGregor, care a jucat in 3 filme ale lui Boyle, s-a suparat dupa ce regizorul l-a ales pe DiCaprio in locul lui, in filmul "The Beach", si a refuzat sa mai joace in vreo pelicula de-a lui Boyle. Acum insa, cei doi s-au impacat.


"Trainspotting 2" va ajunge in cinematografele din Marea Britanie pe 27 ianuarie 2017.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies