marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alfonso Cuaron: regizorul premiat cu Oscar in acest an lanseaza un serial science-fiction original, afla povestea proiectului Believe, produs de J.J. Abrams

In acest an, Alfonso Cuaron a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun regizor. Munca sa la filmul Gravity a fost exceptionala si ne-a oferit o bijuterie cinematografica. Urmatorul sau proiect se anunta la fel de interesant, insa mexicanul isi muta atentia catre televiziune.

Alfonso Cuaron: regizorul premiat cu Oscar in acest an lanseaza un serial science-fiction original, afla povestea proiectului Believe, produs de J.J. Abrams

Primul regizor de origine latino din istorie premiat cu Oscar le pregateste fanilor o noua supriza. Urmatorul sau proiect va fi un serial de drama si fantastic - Believe.


Believe va fi povestea unui copil ale carui puteri supranaturale ii pun viata pericol si a lumii intregi. Cuaron, impreuna cu J.J. Abrams, vor fi producatori executivi. Ideea serialului i-a venit regizorului in timp ce lucra la Gravity si lucra la tehnologia revolutionara.

"In primul rand, voiam sa fac ceva in care oamenii nu mai plutesc, sunt mai cu picioarele pe pamant. Glumesc, vreau sa spun o poveste interesanta si emotionanta in acelasi timp. O sa fiti suprinsi" a spus acesta conform Huffington Post.

 

 


Alfonso Cuaron i-a impartasit ideea si lui J.J. Abrams, omul care va aduce pe marile ecrane noua franciza Star Wars si este cel din spatele unor seriale geniale ca Lost. Culmea, prima lor intalnire a avut loc in urma cu 20 de ani. "Ne-am intalnit cu doua decenii in urma, eu unul voiam cu disperare sa lucrez cu el. Imi plac absolut toate filmele lui si ardeam de nerabdare sa colaborez cu el.


Astfel, Cuaron a venit cu ideea serialului Believe, care va fi produs de J.J. Abrams, prin intermediul companiei sale, Bad Robot Productions.

 


Johnny Sequoyah o va juca pe Bo, un copil de 10 ani, care s-a nascut cu un dar special: ea poate levita, are puteri telekinetice si poate controla natura si sa vada viitorul. Insa ea nu isi poate controla sau intelege puterile si poate fi periculoasa daca intra pe mana celor care vor sa cucereasca Pamantul.


Delroy Lindo va juca rolul protectorului lui Bo, iar din distributie mai fac parte  Jamie Chung si Kyle MacLachlan. Serialul va fi difuzat in SUA de postul NBC si primul episod va fi difuzat incepand de saptamana viitoare.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies