marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alin Panc și Văru Săndel fac schimb de replici în fiilmul românesc Să nu uiți până diseară

O tragicomedie cu un subiect inedit, care atinge și laturile sensibile.

Alin Panc și Văru Săndel fac schimb de replici în fiilmul românesc Să nu uiți până diseară

articole relationate

Proaspăt eliberat din închisoare după o condamnare pentru furt calificat, Bâtfoi (Alin Panc) recidivează, jefuind un bar pentru a-i oferi iubitei sale (Miruna Bilei) un inel de logdonă. Spre ghinionul său, barul pe care a ales să-l jefuiască se dovedeșe a fi unul frecventat de polițiști.
 
Dar asta nu e cea mai mare problemă a lui. Iubita lui l-a înșelat cu un alt polițist, de la care ea a sustras o sumă importantă de bani. O descoperire macabră, în curtea polițistului jefuit, îl aduce pe Bâtfoi într-o situație fără ieșire. 

Publicul va avea surpriza să-l vadă pe Alexandru Pop, alias Văru Săndel, îmbrăcând haina de polițist și având o scenă neașteptat de emoționantă – personajul său trăind o drama personală.
 
Filmările la „Să nu uiți până diseară” au fost realizate la Câmpani de Pomezeu pentru a promova zona, pe modelul filmului „Pup-o, mă!”, care a promovat satul Răchițele.


Filmul românesc „Să nu uiți până diseară“ (SNUPD) este difuzat la Pro Cinema duminică la ora 22:30.Galerie foto

Cele mai citite

Catrinel Menghia a refuzat, inițial, rolul din multi-premiatul La Gomera, difuzat astăzi la Pro Cinema

„La Gomera“, marele câştigător la Premiile Gopo din anul 2020 cu 9 statuete, este al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu și a fost propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020. 

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies