marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În luna IUNIE, Pro Cinema aduce filme pentru toate vârstele

Prima lună de vară te răsfață cu cele mai bune animații, filme românești de succes, filme de acțiune cu Bruce Willis și te provoacă să fii VERDE!

În luna IUNIE, Pro Cinema aduce filme pentru toate vârstele
Prima zi de vară este despre copii, iar Pro Cinema o sărbătorește cu unul dintre cele mai appreciate filme de desene animate, „The Boss Baby: Cine-i șef acasă?“. Și, pentru că tuturor ne plac animațiile, în luna iunie, în fiecare joi, de la 20:30, pot fi urmărite o serie de filme dedicată special celor mici:, „Ursul Yogi“ și trilogia „Hotel Transilvania“.


 
Vara asta, suntem PRO VERDE! În perioada 5- 8 iunie, la Pro Cinema, telespectatorii pot urmări pelicule ce au ca scop conștientizarea importanței protejării mediului înconjurător, în fiecare seară, de la ora 20:30. Luni, 5 iunie, telespectatorii pot urmări filmul Lumea apelor, unde sunt prezentate riscurile schimbărilor climatice, iar marți, 6 iunie, pelicula ”Viața lui Pi”, o producție care evidențiază minunile pe care le are natura. Miercuri și joi, Pro Cinema aduce ”Marmaduke” și ”Ursul Yogi”, două filme care au în prim-plan animalele, relația oamenilor cu ele și bucuria de a le vedea în habitatul lor natural.


 
Cei de acasă se vor putea bucura de actorii lor favoriți, din serialele „Las Fierbinți“ și „Clanul“, în comedia „S-a furat mireasa“, sâmbătă, 3 iunie, de la 20:30. Constantin Diță, Gheorghe Ifrim, Cătălina Grama și Sergiu Costache pot fi văzuți într-o peliculă savuroasă care provoacă hohote de râs. 
 
Filmul românesc continuă în fiecare duminică, de la ora 22:30, iar telespectatorii vor putea urmări „SNUPD“, „Dosarul 631“, „MO“ și „Neidentificat“ - producții cu distribuții printre care se regăsesc: Dana Rogoz, Ioana Bugarin, Mădălina Craiu, Maria Obretin și Bogdan Farcaș.



 

 
Bruce Willis va aduce acțiunea la Pro Cinema, în luna iunie. O parte dintre producțiile în care cunoscutul actor a jucat vor fi difuzate în fiecare marți, iar iubitorii de filme de acțiune se pot bucura de titluri, precum „Țintă dificilă“, „Apex“, „Păcatul cosmic“ și „Măsuri corective“.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies