marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

All You Need Is Kill: Tom Cruise a blocat Trafalgar Square cu filmarile unei productii cu buget urias. Cum arata actorul de 50 de ani in noul sau film

In 2014, il vom putea vedea pe Tom Cruise intr-o ecranizare a unei celebre povesti manga All You Need is Kill. Actorul a blocat total Trafalgar Square din Londra in acest weekend pentru filmarile productiei cu buget de 140 de milioane de $.

All You Need Is Kill: Tom Cruise a blocat Trafalgar Square cu filmarile unei productii cu buget urias. Cum arata actorul de 50 de ani in noul sau film

GALERIE FOTO Cei mai bine platiti actori de la Hollywood


Imbracat in costum militar, Tom Cruise a filmat scene intr-un elicopter in apropierea unor faimoase obiective turistice din Trafalgar Square. Actorul de 50 de ani pare in forma maxima pentru noile sale proiecte.


All you need is kill este ecranizarea unor benzi desenate japoneze create de de Hiroshi Sakurazaka, care il are ca protagonist pe Keiji Kiriya, un soldat ucis pe campul de lupta si resuscitat in fiecare dimineata si obligat sa lupte si sa moara din nou.


Pelicula, distribuita de Warner Bros. este regizata de Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity) si ii mai are in distributie pe Emily Blunt, Bill Paxton, Charlotte Riley. Tom Cruise este locotenentul-colonel Bill Cage, un soldat care lupta impotriva unei rase extraterestre dar care este ranit mortal din prima zi de lupta. Contactul direct cu extraterestrii l-au aruncat intr-o bucla a timpului asa ca in fiecare dimineata este resuscitat si trece prin acelasi cosmar - lupta si este ucis din nou. Tom Cruise a inceput filmarile in luna iulie, la o saptamana dupa ce a incheiat o alta pelicula science fiction Oblivion ce va avea premiera in 2014.
 


Filmarile peliculei inaugureaza studiourile de 160 de milioane de $ ale Warner Bros din Watford, Marea Britanie si vor crea 500 de noi locuri de munca. All You Need Is Kill are un buget de 140 de milioane de $. Conform celor de la Forbes, Tom Cruise a castigat intre mai 2011 si mai 2012 suma impresionanta de 75 de milioane de dolari, fiind cel mai bine platit actor de la Hollywood.


Actiunea din All You Need Is Kill  este plasata intr-un viitor nu foarte indepartat  cand Pamantul e atacat de o rasa extrateresta numita MIMICS care e gata sa distruga omenirea. Armatele din toate tarile sunt gata sa porneasca o ultima defensiva. Locotenent-colonelul Bill Cage e trimis direct pe front sa lupte. Neavand experienta pe campul de lupta e ucis in cateva minute nu inainte de a lua viata unui extraterestru alpha. Contactul fizic cu extraterestrul l-a aruncat pe Bill Cage intr-o bucla a timpului care se repeta la infinit, asa ca a doua zi se trezeste viu si nevatamat si o ia de la capat.

Tom Cruise pregateste pentru urmatorul an doua productii intens asteptate: prima este thrillerul Jack Reacher, care ajunge in Romania pe 28 decembrie 2012, iar a doua este SF-ul Oblivion, care urmeaza sa fie lansat pe 26 aprilie 2013 in Romania. Pe lista lui Tom Cruise se mai afla pelicule ca Mission: Impossible 5 si un remake al filmului Van Helsing.

 

 

Sursa foto: Hepta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies