marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Alt Love Building", filmul romanesc al sfarsitului de an in cinematografe: dragostea si gelozie, temele principale in productia cu Dragos Bucur si Ben Cross

Gelozia, mitomania, religia si impotenta se numara printre problemele celor noua cupluri din "Alt Love Building", de Iulia Rugina, o continuare a peliculei din 2013, care aduce pe marele ecran "un film mai matur", cu personaje mai bine construite si un "guest star" american - Ben Cross.

Alt Love Building , filmul romanesc al sfarsitului de an in cinematografe: dragostea si gelozie, temele principale in productia cu Dragos Bucur si Ben Cross

 

Povestea din "Alt Love Building" incepe pe 26 decembrie, intr-o zona pitoreasca, la Bran. Noua cupluri incearca sa isi rezolve problemele. Gelozia, rutina, mitomania, religia si impotenta se numara printre problemele cu care cele noua cupluri se confrunta si pentru care terapeutii Silviu Soare (Dragos Bucur), Cristian Lazurean (Alexandru Papadopol) si Valentin Preda (Dorian Boguta) incearca sa le gaseasca o rezolvare.

 

Prezentat in avanpremiera, duminica, la Vila Bran, acolo unde au avut loc filmarile, "Alt Love Building" inseamna 27 de actori, 15 zile de filmare, 90 de persoane ale echipei, 12 piese muzicale compuse pentru comedie, intre 12 si 15 ore de filmare pe zi. In cifre, "Alt Love Building" mai inseamna un material brut de 16 ore si o temperatura medie la filmari de -5 grade Celsius.

 

 


"Este prima data cand filmul acesta se vede cu public, iar faptul ca se vede in sala in care am filmat si in locul acesta este deja mult prea puternic", a declarat Iulia Rugina, vizibil emotionata, la sesiunea de intrebari si raspunsuri organizata dupa proiectia filmului. "Sunt doar emotii in momentul acesta si ne bucuram ca, la un an de zile, aproape, filmul s-a vazut unde a fost filmat", a completat Dorian Boguta. Alexandru Papadopol si-a exprimat speranta ca ceea ce au realizat "sa fie apreciat".


Una dintre surprizele lungmetrajului "Alt Love Building" este prezenta actorului Ben Cross, Iulia Rugina spunand ca echipa productiei isi dorea un "guest star" american, pentru ca personajul exista in scenariu. "Ne-am dorit o fata cunoscuta, tocmai pentru faptul ca era o aparitie usor excentrica", a completat Iulia Rugina.

 

 


Despre cum l-au ales pe Ben Cross pentru rolul din "Alt Love Building", Dragos Bucur, actor si producator al acestei pelicule, a povestit ca au fost, initial, mai multe idei. "In urma cu patru sau cinci ani, a filmat in Bulgaria si nu l-am cunoscut, dar stiam de la unii din echipa ca, mai nou, s-a stabilit in Bulgaria. A fost mai usor sa ajung la el prin oamenii din echipa cu care am filmat pentru «The way back». Am luat legatura cu el, i-am trimis scenariul, a avut niste discutii cu Iulia pe Skype, a acceptat sa joace", a spus acesta.


Iulia Rugina
a subliniat ca nu a fost greu pentru nimeni sa lucreze cu Ben Cross. "A fost greu pentru ca am avut foarte putin timp de lucrat cu el, adica noi suntem obisnuiti, dar nu stiam daca Ben Cross este obisnuit", a spus regizoarea.

 

 


Ben Cross a repetat partitura sa din "Alt Love Building" pe Skype, urmand alte pregatiri si in momentul in care acesta a ajuns in Romania. "Nu a fost greu, pentru ca s-a apropiat foarte tare de noi prin entuziasmul celorlalti actori din film, cu o energie din asta molipsitoare, cred ca l-am tras dupa noi, s-a apropiat de noi", a spus Rugina.


O alta aparitie in filmul Iuliei Rugina este creatorul de moda Alexandru Ciucu, care debuteaza astfel in actorie, prin interpretarea unui rock star veritabil. Prima sa experienta cinematografica ii aduce lui Alexandru Ciucu un rol foarte ofertant, care porneste de la premisa ca Axel apeleaza la tabara de reparat relatii pentru a depasi problema geloziei pe care o resimte din plin prietena sa, confruntata mereu cu prezenta deranjanta a fanelor.

 


Cititi mai multe pe mediafax.ro



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies