marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Am fost la un pas sa mor": drama traita de Tori Spelling, una dintre cele mai indragite actrite din anii '90

Una dintre cele mai indragite actrite de la sfarsitul anilor '90 a vorbit despre drama pe care a trait-o in urma cu cateva saptamani, imediat dupa nasterea celui de-al patrulea copil.

Am fost la un pas sa mor : drama traita de Tori Spelling, una dintre cele mai indragite actrite din anii 90

La inceputul lunii septembrie, Tori Spelling a adus pe lume un baietel, acesta fiind cel de-al patrulea copil al actritei cu sotul sau, Dean McDermott. Cei doi s-au casatorit in mai 2006, in cadrul unei ceremonii pe o insula privata din Fiji, cu putin timp inainte de moartea tatalui actritei, producatorul de televiziune Aaron Spelling.

 

Dupa doua saptamani de la cezariana, actrita a fost internata de urgenta si a fost supusa unei interventii chirurgicale din cauza unor complicatii survenite dupa nastere. 

 

Misterul legat de acest subiect a fost elucidat chiar de Tori care a vorbit pentru revista US Weekly despre problemele pe care le-a avut. "Am fost la un pas de moarte. Am suferit mai multe complicatii. In timpul sarcinii m-am trezit intr-o dimineata si sangeram. Am fost internata zece saptamani si am stat numai in pat pentru a trece cu bine de aceasta perioada", a explicat actrita.

 

 

Vedeta din serialul Beverly Hills, 90210 nu a scapat de probleme nici dupa nastere. La doua saptamani, Tori Spelling a fost internata de urgenta dupa ce cusaturile de la cicatrici i s-au rupt.

 

"Imi amintesc ca m-am gandit: Nu pot sa-mi las copiii asa", a marturisit frumoasa actrita.
 

Tori a nascut-o pe Hattie, mezina cuplului, in octombrie 2011. Cei doi mai au impreuna o fetita, Stella Doreen, nascuta in mai 2008, si un baietel, Liam Aaron, care s-a nascut in martie 2007. De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, in varsta de 12 ani, si o fiica adoptata, in varsta de cinci ani, din prima casatorie.

 

 

Beverly Hills, 90210, serialul care i-a transformat in staruri pe Jason Priestley si Shannen Doherty (Brenda si Brandon Walsh), Jennie Garth (Kelly Taylor), Luke Perry (Dylan McKay), Tori Spelling (Donna Martin), Brian Austin Green (David Silver), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman) si Ian Ziering (Steve Sanders) a fost creat de celebrul producator Aaron Spelling si a fost difuzat in zeci de tari printre care si Romania unde si-a castigat milioane de fani.

 

Cu un succes imens de la debut cand strangea in medie 14 milioane de telespectatori pe episod in SUA, showul s-a intins pe 10 sezoane pana in 2000. A avut 296 de episoade si a strans nominalizari la Emmy si la Globurile de Aur. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies