marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amal Clooney, desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014. Ce alte celebritati mai sunt in top

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, a anuntat, luni, celebra prezentatoare de televiziune americana Barbara Walters, citata de usatoday.com. 

Amal Clooney, desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014. Ce alte celebritati mai sunt in top

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

Amal Clooney, fosta Alamuddin, este o avocata de origine libaneza specializata in drepturile omului. Amal Alamuddin şi actorul american George Clooney s-au casatorit in acest an in luna septembrie. Barbara Walters, autoarea acestei liste anuale, spune ca nunta celor doi a fost "perfecta".

 

 

 

 

Potrivit ABC News, prezentatoarea americana a laudat mai ales palaria şi rochia de mireasa purtate de Amal Clooney, care au fost create de designerul Oscar de la Renta. Pe lista celor mai fascinanti 10 oameni din lume din 2014 se mai afla Taylor Swift, Michael Strahan, David Koch, Oprah Winfrey, Elon Musk, George R.R. Martin, Chelsea Handler, Neil Patrick Harris şi Scarlett Johansson.

 

Nunta lui George Clooney a fost un eveniment care a atrags atentia la nivel mondial. Dupa atatia ani in care s-a declarat un burlac convins, actorul de 56 de ani s-a indragostit nebuneste si fulgerator de iubita sa, incat a decis ca a venit vremea sa isi uneasca destinele  in acest an. George Clooney a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.

 

Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen. In schimb, Amal Alamuddin nu a mai fost niciodata casatorita, conform relatarilor din presa internationala.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies