marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney a renuntat la burlacie la 53 de ani si s-a casatorit cu Amal Alamuddin. Marile vedete de la Hollywood au fost prezente la cea mai mare nunta a finalului de an

Probabil cel mai celebru burlac de la Hollywood, George Clooney,  a facut pasul cel mare in acest weekend si s-a casatorit cu logodnica sa, Amal Alamuddin, la un castel, in Venetia. Astfel, actorul renunta la burlacie la 53 de ani.

George Clooney a renuntat la burlacie la 53 de ani si s-a casatorit cu Amal Alamuddin. Marile vedete de la Hollywood au fost prezente la cea mai mare nunta a finalului de an

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

 

Nunta lui George Clooney este un eveniment ce atrage atentia la nivel mondial. Dupa atatia ani in care s-a declarat un burlac convins, actorul de 56 de ani s-a indragostit nebuneste si fulgerator de iubita sa, incat a decis ca a venit vremea sa isi uneasca destinele. George Clooney si Amal Alamuddin au planuit patru zile de sarbatoare pentru a marca fericitul eveniment. Astfel, vineri seara, cei doi au participat la cina de repetitie pentru nunta, care a avut loc la hotelul Cipriani, de pe insula venetiana Giudecca, potrivit dailymail.co.uk.


Amal Alamuddin a stralucit intr-o rochie asimetrica de culoare rosie, o creatie a casei Alexander McQueen, care i-a pus in evidenta chipul exotic, luminat de un permanent zambet. Alaturi de viitoarea mireasa s-a aflat in permanenta mama sa, Baria, si sora, Tala, dar si numeroase prietene ale acesteia.

 

 


La randul sau, George Clooney a purtat la acest dineu de gala un costum bleumarin inchis, la care a asortat o camasa alba descheiata. Din alaiul viitorului mire nu a lipsit actorul Matt Damon, care a venit la Venetia insotit de sotia lui, Luciana Barroso, si Rande Gerber, sotul top modelului Cindy Crawford si cel care va fi cavaler de onoare al lui Clooney.


De asemenea, la Venetia au sosit deja si alti invitati celebri, printre care se numara actrita Ellen Barkin, care a jucat alaturi de George Clooney in pelicula "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", si Anna Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue. In acest weekend sunt asteptati sa soseasca la Venetia si Brad Pitt si Angelina Jolie, care sunt buni prieteni ai actorului George Clooney.

 

 


Nunta lui George Clooney cu avocata Amal Alamuddin este principalul subiect de discutie al locuitorilor din Venetia. Dar restrictiile impuse pe Canal Grande, principalul canal al orasului italian, cu ocazia ceremoniei si a petrecerilor organizate pentru casatoria vedetei americane George Clooney cu logodnica sa, avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, sunt un motiv de nemultumire pentru unii dintre locuitorii orasului laguna din Italia, dupa cum relata vineri AFP.
"Nu Clooney ne pune mancare pe masa. Faptul ca se va insura nu ne rezolva noua problemele", s-a revoltat Viviana, o italianca in varsta de 16 ani care ii reproseaza actorului american ca "vine aici cu toti banii lui, in timp ce noi nu ne gasim un loc de munca".

 

 


In schimb, acest eveniment nu parea sa deranjeze miile de turisti care se plimbau vineri, pe o vreme frumoasa, prin fata primariei orasului, unde Clooney si Alamuddin ar urma sa se casatoreasca, intr-o ceremonie ce va fi oficiata de fostul primar al Romei, Walter Veltroni.

 

 

Potrivit presei, George Clooney, in varsta de 53 de ani, va purta un costum creat de casa Armani, iar mireasa va avea o rochie marca Alexander McQueen, creata de Sarah Burton, care a creat si rochia de mireasa a ducesei Kate Middleton in 2011.  George Clooney si Amal Alamuddin au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

 

George Clooney a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.
Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.
In schimb, Amal Alamuddin nu a mai fost niciodata casatorita, conform relatarilor din presa internationala.

 

 


George Clooney si-a castigat renumele ca actor, producator, producator executiv, scenarist si regizor, dar si ca activist dedicat cauzelor umanitare. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte buna si noroc", "Michael Clayton", "Sus, in aer/ Up in the Air", "Descendentii/ The Descendants" si "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

 

 


Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata "cea mai sexy avocata din Londra" in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies