marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amanda Seyfried este noua Cosette de la Hollywood in musicalul plin de vedete realizat de Tom Hooper

Una dintre cele mai asteptate pelicule din 2012 - Musicalul Les Miserables si-a mai adaugat doua nume stralucitoare in distributie - Amanda Seyfried si cantareata/actrita Taylor Swift.

Amanda Seyfried este noua Cosette de la Hollywood in musicalul plin de vedete realizat de Tom Hooper

Castigatorul Oscarului din acest an pentru Discursul regelui, Tom Hooper pregateste un musical de zile mari cu o distributie impresionanta.Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio este programata sa fie lansata in decembrie 2012 si aduce actori unul si unul.

Pentru prima data intr-un musical pe marele ecran, Russell Crowe va interpreta rolul nemilosului comisar Javert, in timp ce Hugh Jackman va juca rolul lui Jean Valjean.


Helena Bonham Carter care a interpretat-o pe regina mama a Marii Britanii in filmul "Discursul regelui" de Tom Hopper va fi Madame Thenardier, in timp ce Anne Hathaway se pregateste pentru rolul lui Fantine. Sacha Baron Cohen a acceptat  rolul lui Thénardier. Amanda Seyfried va juca rolul lui Cosette, Swift o va interpreta pe Eponine iar britanicul Eddie Redmayne il va juca pe Marius.


Filmarile vor incepe in februarie 2012 iar pelicula va fi turnata 3D. Filmul va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Hugo: fostul ocanas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

Musicalul "Les Miserables", dupa romanul omonim de Victor Hugo, a fost prezentat prima data la Londra, la Barbican, pe 8 octombrie 1985, iar din 2004 se joaca la Queen's Theatre. Pe 8 octombrie 2006, la cea de-a 21-a aniversare, spectacolul a devenit cel mai longeviv musical din lume, depasind recordul detinut anterior de "Cats", iar anul trecut, in ianuarie, a ajuns la 10.000 de reprezentatii.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies