marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

25 de momente stralucitoare cu Amanda Seyfried: cum s-a transformat din fetita inocenta intr-una dintre cele mai frumoase actrite din lume

Amanda Seyfried, una dintre cele mai populare actrite din generatia tanara, implineste astazi 26 de ani. Aflata in industria filmului de la 10 ani, Seyfried a ajuns sa aibe o cariera stralucita si sa joace alaturi de nume mari ca Pierce Brosnan, Meryl Streep, Vanessa Redgrave sau Glenn Close.

25 de momente stralucitoare cu Amanda Seyfried: cum s-a transformat din fetita inocenta intr-una dintre cele mai frumoase actrite din lume

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 25 DE MOMENTE STRALUCITOARE  ALE AMANDEI SEYFRIED DE PE COVORUL ROSU

 

 

La 11 ani si-a inceput cariera ca model si a aparut pe coperta a trei carti Francine Pascal.

A absolvit William Allen High School din Allentown, Pennsylvania, in 2003, insa in ultimul an de liceu a lipsit de la scoala 70 de zile din cauza filmarilor.

S-a inscris apoi la Fordham University din New York, dar a fost nevoita sa inghete anul pentru a juca in filmul Mean Girls (2004). A studiat opera clasica timp de doi ani si a luat lectii de canto cu un profesor de pe Broadway timp de cinci ani.

Dupa cateva aparitii scurte in seriale Tv, Amanda Seyfried primul sau rol important in comedia Mean Girls / Fete rele (2004), unde a jucat alaturi de Lindsay Lohan si Rachel McAdams, film care a fost adevarata ei rampa de lansare la Hollywood. Filmul a fost rapid pus pe lista celor mai bune comedii pentru adolescenti, aclamat de critici si cu succes la box office.

Intr-un interviu acordat cu cativa ani in urma, actrita a declarat ca s-a apucat de film dupa ce a vazut Romea si Julieta, in versiunea moderna, cu Leonardo DiCaprio si Claire Danes. Seyfried a spus ca a facut o adevarata pasiune pentru DiCaprio si asa a decis sa se apuce de actorie.


Adevarata celebritate a cunoscut-o dupa ce a jucat in comedia Mamma Mia din 2008. Insa Seyfried a dovedid ca are talent jucand si in drame ca Nine Lives (2005), alaturi de Glenn Close si Chloe  (2009) unde i-a intalnit pe Liam Neeson si Juliane Moore.

In 2011, actrita a dat lovitura cu thriller-ul SF In time/In timp, unde a jucat alaturi de Justin Timberlake si Olivia Wilde.

Pentru 2012, pregateste cel mai indraznet proiect din cariera ei de pana acum, Lovelace, unde o va interpreta pe Linda Lovelace, cunoscuta starleta porno. Filmul va urmari povestea vietii lui Lovelace si cum a ajuns aceasta in industria filmelor pentru adulti si abuzururile pe care a fost nevoita sa le suporte.

 

Amanda Seyrfried este considerata una dintre cele mai elegante si frumoase actrite din generatia noua. Frumusetea ei i-a cucerit pe multi, printre care actori ca Dominic Cooper, Emile Hirsch sau Ryan Phillippe, cu care actrita a avut relatii de lunga durata.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies