marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Hustle, Her si 12 Years a Slave sunt trei dintre filmele nominalizate pentru premiile Sindicatului Producatorilor Americani. Vezi lista completa

American Hustle, Her si 12 Years a Slave se numara printre filmele nominalizate la premiile decernate de Sindicatul producatorilor americani (Producers Guild of America/PGA) in 2014.

American Hustle, Her si 12 Years a Slave sunt trei dintre filmele nominalizate pentru premiile Sindicatului Producatorilor Americani. Vezi lista completa

In afara de American Hustle, Her si 12 Years a Slave, pe lista celor zece filme nominalizate la editia de anul acesta a premiilor decernate de Sindicatul producatorilor americani au mai fost incluse Blue Jasmine, Captain Phillips, Dallas Buyers Club, Gravity, Nebraska, Saving Mr. Banks si The Wolf of Wall Street, informeaza accesshollywood.com.

 

La categoria filmelor de animatie au fost nominalizate The Croods, Despicable Me 2, Epic, Frozen si Monsters University.



 

Cea de-a 25-a gala a premiilor decernate de Sindicatul producatorilor americani va avea loc pe 19 ianuarie, la Los Angeles. Multi dintre cei aproximativ 5.400 de membri ai sindicatului fac parte si din Academia de film americana, organizatia care acorda premiile Oscar, iar preferintele lor reprezinta un indicator viabil in cursa pentru obtinerea statuetelor de aur.

 

Astfel, peste 75% din filmele nominalizate in anii trecuti de PGA au fost nominalizate ulterior si la premiile Oscar, iar 16 din ultimii 22 de invingatoriau primit in anii respectivi Oscarul pentru cel mai bun film al anului, asa cum s-a intamplat si in 2013, cand Argo a fost recompensat de ambele asociatii. Acelasi lucru s-a intamplat si in 2012 (The Artist), 2011 (The King's Speech), 2010 (The Hurt Locker), 2009 (Slumdog Millionaire) si 2008 (No Country for Old Men).


sursa: mediafax.ro 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies