marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Sniper, filmul nr. 1 in SUA pentru al treilea weekend consecutiv: filmul de razboi al lui Clint Eastwood a devenit primul blockbuster al anului

American Sniper continua sa fie lider de box-office in SUA si in a treia saptamana consecutiv, fara nici un fel de emotie. In weekendul in care toti americanii se uitau la Super Bowl, filmul de razboi al lui Clint Eastwood a inregistrat incasari de 31.8 milioane de dolari, un record pentru un film intr-un weekend in care se difuzeaza si Super Bowl.

American Sniper, filmul nr. 1 in SUA pentru al treilea weekend consecutiv: filmul de razboi al lui Clint Eastwood a devenit primul blockbuster al anului

Potrivit presei americane, "American Sniper" a devenit lungmetrajul cu cele mai mari incasari (248,9 milioane de dolari) din filmografia lui Clint Eastwood. De asemenea, acelasi film a stabilit un nou record de box office pentru incasarile obtinute de un film in weekendul cu gala Super Bowl.

 

In American Sniper,  regizat de Clint Eastwood, Bradley Cooper il joaca pe Chris Kyle, cel mai prolific lunetist din istoria Armatei Americane. Ca sa fie in forma si sa se apropie cat mai mult de statura fizica pe care o avea in realitate soldatul american, Bradley Cooper a trecut prin cele mai dure antrenamente dar si printr-un regim foarte solicitant.  In ultimii ani, Cooper s-a reinventat, a acceptat roluri curajoase si ne-a arata de fiecare data ca poate mai mult.  Astfel, actorul de 40 de ani a ajuns sa consume 8000 de calorii pe zi, timp de cateva luni. "Manca la fiecare 55 de minute, consuma 8000 de calorii pe zi, dar in acelasi timp se antrena fizic foarte mult. A vrut sa faca schimbarea in mod natural, fara sa foloseasca steroizi sau hormoni. A facut totul sistematic si isi lua antrenorul personal peste tot unde se ducea" a spus producatorul Jason Hall pentru revista People.

 

 

Thrillerul "The Loft", care ii are in distributie pe actorii Karl Urban, James Marsden si Wentworth Miller, a debutat la sfarsitul saptamanii trecute pe marile ecrane si incheie topul 10 al box office-ului nord-american dupa ce a vandut bilete in valoare de 2,8 milioane de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies