marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Sniper, urmatorul film al lui Steven Spielberg: povestea lunetistului care a omorat cei mai multi oameni din istoria armatei americane

Steven Spielberg si-a gasit urmatorul proiect. Dupa ce s-a aflat in cursa pentru Oscar in acest an,  cu pelicula Lincoln, Spielberg pregateste un nou film, alaturi de Bradley Cooper, scrie Hollywood Reporter.

American Sniper, urmatorul film al lui Steven Spielberg: povestea lunetistului care a omorat cei mai multi oameni din istoria armatei americane

 

Steven Spielberg se pregateste pentru un nou film. Regizorul va adapta American Sniper, o autobiografie a lui Chris Kyle, un soldat in trupele Navy Seals si cel mai bun lunetist din armata americana. Pelicula va fi produsa de studiourile Warner Bros. iar in rol principal va juca Bradley Cooper, care este implicat si ca producator. Jason Hall ("Spread") se ocupa de scenariu, iar filmarile ar trebui sa inceapa in primele luni din 2014.


Romanul, al carui titlu complet este  American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History, dezvaluie cum Chris Kyle, nascut in Texas, a stabilit un record devenind lunetistul care a impuscat cele mai multe victime cu ajutorul pustilor cu luneta pentru armata americana. Cartea a fost laudata pentru sinceritatea si franchetea cu care autorul povesteste in detaliu ce inseamna o lupta om contra om si  experientele unui razboinic cand trebuie sa isi elimine inamicii, de la apropiere sau distanta. Romanul sau a fost best-seller New York Times timp de 18 saptamani.

 

Kyle a murit in acest an in mod tragic, acesta a fost impuscat din greseala de un fost veterna de razboi si prieten, in timp ce se aflau la poligon si trageau cu pustile.

Dupa ce a incheiat filmarile la Lincoln, Spielberg a cautat intens un nou proiect. Intial, trebuia sa se ocupe de Roboapocalypse, care ii avea in distributie pe Chris Hemsworth si Anne Hathway, insa proiectul a fost amanat pe o perioada nedeterminata, urmand ca scenariul sa fie mult mai elaborat.

Steven Spielberg a fost nominalizat la Oscar pentru regia filmului Lincoln. Daniel Day-Lewis a obtinut al treilea Oscar din cariera pentru portretizarea celui mai iubit presedinte american, Abraham Lincoln.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies