marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amy Adams devine simbolul unei generatii: actrita negociaza pentru a o juca pe Janis Joplin intr-un film regizat de Jean-Marc Vallée, care a uimit cu Dallas Buyers Club

Actrita Amy Adams se afla in negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal intr-un film biografic despre viata si cariera cantaretei Janis Joplin, o legenda a muzicii rock, ce va fi regizat de Jean-Marc Vallée.

Amy Adams devine simbolul unei generatii: actrita negociaza pentru a o juca pe Janis Joplin intr-un film regizat de Jean-Marc Vallée, care a uimit cu Dallas Buyers Club

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, actrita americana ar fi obtinut rolul principal din acest film, care se afla de mai multi ani in etapa de preproductie, informeaza dailymail.co.uk. Alaturi de Amy Adams, o actrita cunoscuta si apreciata la Hollywood, noul proiect va beneficia de ajutorul oferit de o echipa de productie talentata, alcatuita din cineastii care au produs pelicula "Dallas Buyers Club", in frunte cu regizorul canadian Jean-Marc Vallee.

 

 

Regizorul Jean-Marc Vallée se afla si el in negocieri avansate pentru a asigura regia acestui film, ce ar putea fi produs de colaboratorii sai apropiati, Nathan Ross si Ron Terry. Anterior, Lee Daniels, Fernando Meirelles si Catherine Hardwicke s-au aflat pe lista cineastilor ale caror nume au fost vehiculate in presa americana pentru pozitia de regizor al filmului despre Janis Joplin. Numele actritei Renee Zellweger a aparut si el la un moment dat pe lista artistelor care ar fi putut sa interpreteze rolul principal in aceasta pelicula biografica.


Daca negocierile se vor finaliza cu succes, Jean-Marc Vallée ar putea sa inceapa filmarile in a doua jumatate a anului 2015.


Janis Joplin a fost o cantareata, compozitoare si textiera americana de muzica rock (blues-rock, hard rock, psihedelic) cu influente de rhythm and blues si soul, considerata ca fiind unul dintre cele trei superstaruri ale generatiei flower power, alaturi de Jimi Hendrix si de Jim Morrison. Printre melodiile care au consacrat-o ca una dintre cele mai originale artiste din muzica rock si blues se numara "Cry Baby", "Down on Me", "Summertime", "Piece of my Heart", "Me and Bobby McGee", "Kozmic Blues" si "Mercedes Benz". Cantareata, care a inregistrat patru albume in timpul scurtei sale cariere si a cantat la festivalul de la Woodstock, in 1969, a murit la varsta de 27 de ani in 1970 in urma unei supradoze de heroina.

 

Artista a fost inclusa in Rock and Rock Hall of Fame in 1995 si a primit postum o stea pe Bulevardul Celebritatilor - Walk of Fame - din Hollywood in noiembrie 2013. Printre melodiile care au consacrat-o ca una dintre cele mai originale artiste din muzica rock si blues se numara "Down on Me", "Summertime", "Me and Bobby McGee", "Cry Baby" si "Mercedes Benz".

 


Amy Adams, in varsta de 40 de ani, este o actrita americana cu o cariera fulminanta in ultimul deceniu, perioada in care a fost nominalizata de cinci ori la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele "Gandacelul/ Jonebug" (2005), "Indoiala/ Doubt" (2008), "Luptatorul/ The Fighter" (2010), "The Master" (2012) si "Teapa in stil american/ American Hustle" (2013). Actrita americana a facut si alte roluri memorabile in filme precum "Prinde-ma! Daca poti"/ Catch Me If You Can", "Razboiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War", "O noapte la muzeu 2/ Night at the Museum: Battle of the Smithsonian", "Julie si Julia/ Julie & Julia", "Papusile Muppets", "Pe drum/ On the Road" si "Man of Steel: Eroul".

 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies