marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood-ul isi ia adio de la un actor grandios: ce staruri i-au adus un ultim omagiu lui Philip Seymour Hoffman

Actritele Amy Adams si Michelle Williams, colege de distributie cu Philip Seymour Hoffman, dar si membri ai familiei si prieteni apropiati ai acestuia au participat joi la un priveghi in memoria actorului, decedat duminica, la New York, aparent din cauza unei supradoze de heroina.

Hollywood-ul isi ia adio de la un actor grandios: ce staruri i-au adus un ultim omagiu lui Philip Seymour Hoffman


Priveghiul a avut loc in capela funerara Frank E. Campbell in cartierul Upper East Side, din Manhattan, iar politia a escortat vizitatorii in capela, in timp ce fotografii si fanii, tinuti la distanta printr-un cordon al fortelor de ordine, incercau sa fotografieze celebritatile prezente.

 


Pe de alta parte, patru persoane, trei barbati si o femeie, au fost arestate marti si puse sub acuzare pentru posesie ilegala de droguri, acelasi tip de heroina fiind gasit si in apartamentul lui Philip Seymour Hoffman.
Desi Hoffman a fost gasit duminica, in apartamentul sau din Greenwich Village, cu o seringa infipta in brat, rezultatele autopsiei, date miercuri publicitatii, au fost neconcludente, fiind nevoie de teste suplimentare pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

 


O ceremonie religioasa privata in memoria actorului este prevazuta pentru vineri, la New York, potrivit familiei acestuia.

 


Actrita Amy Adams a jucat alaturi de Philip Seymour Hoffman in filmul "The Master" (2012), de Paul Thomas Anderson. Totodata, Michelle Williams, fosta partenera de viata a lui Heath Ledger, a fost colega de distributie cu Philip Seymour Hoffman in "Synecdoche, New York", de Charlie Kaufman (2008).

 


Actorul american are o filmografie bogata - a jucat deja in peste 50 de pelicule -, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".


Potrivit The Hollywood Reporter, Philip Seymour Hoffman incheiase filmarile pentru "The Hunger Games: Mockingjay Part 1", al treilea lungmetraj din seria "Jocurile foamei", si mai avea doar sapte zile de filmare pentru a finaliza continuarea "The Hunger Games: Mockinjay Part 2".


Se crede ca datele la care erau programate premierele acestor doua filme, 21 noiembrie 2014, respectiv 20 noiembrie 2015, nu vor fi afectate de decesul actorului.


Philip Seymour Hoffman urma sa isi faca debutul si in primul sau rol major dintr-o productie TV, "Happyish", produsa de postul Showtime, insa, potrivit The Hollywood Reporter, acest serial nu intrase inca in productie.
Remarcandu-se atat in productii independente, cat si in superproductii, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale si a castigat, pe langa premiul Oscar, pentru rolul din pelicula "Capote" (2006), un Glob de Aur (alaturi de alte trei nominalizari), un premiu BAFTA (alaturi de alte patru nominalizari) si a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

 


Alaturi de cariera in cinematografie, Philip Seymour Hoffman a fost si un apreciat actor de teatru, remarcandu-se in numeroase productii puse in scena pe Broadway si a fost recompensat cu doua premii Tony.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies