marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andi Moisescu prezinta Gala Premiilor Gopo 2011

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea editii a Galei Premiilor Gopo, care va fi transmisa in direct si in exclusivitate pe TV de ProCinema, pe 28 martie 2011, incepand cu momentul sosirii invitatilor pe covorul rosu, la ora 19:00. 

Andi Moisescu prezinta Gala Premiilor Gopo 2011

De la aceeasi ora, Gala va putea fi urmarita si online, pe procinema.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel, situata in inima Capitalei.

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati oameni de televiziune din Romania, Andi Moisescu, este actualul realizator al emisiunii Apropo TV si jurat al show-ului Romanii au talent, ambele – productii de succes difuzate de ProTV.

Andi Moisescu este al doilea realizator de televiziune care gazduieste Gala Premiilor Gopo, dupa Catalin Stefanescu, cel care a prezentat prima editie, in 2007.  Pe lista prezentatorilor din istoria de cinci editii a Galei Premiilor Gopo se mai afla trei actori romani consacrati: Mihai Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) si Mihai Calin (2010).

Cea de-a cincea editie a Galei rezerva multe surprize telespectatorilor si cinefililor romani, printre care se numara si un numar-record de vedete care si-au confirmat deja prezenta la Crystal Palace Ballrooms. Maria Dinulescu, Oana Pellea, Andreea Esca, Dragos Bucurenci sau Cabral sunt doar cativa dintre cei care vor urca pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a inmana statuetele create de sculptorul Adrian Ilfoveanu fericitilor castigatori ai serii de 28 martie. Peste 400 de personalitati din industria filmului, din media, din peisajul cultural romanesc, dar si numeroase vedete sunt asteptate la acest eveniment.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies