marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andrew Lincoln, singur impotriva zombilor in The Walking Dead: cum i-a marcat viata serialul care a infestat America si cat de mult l-a transformat personajul sau

Face parte dintr-unul din cele mai de succes seriale din Statele Unite si interpreteaza un rol care l-a schimbat intr-un mod radical.

Andrew Lincoln, singur impotriva zombilor in The Walking Dead: cum i-a marcat viata serialul care a infestat America si cat de mult l-a transformat personajul sau

Andrew Lincoln, starul din The Walking Dead se declara marcat pe viata de rolul pe care il interpreteaza, cel al lui Rick Grimes. 

 

Intr-un interviu acordat pentru revista Rolling Stone, Andrew a marturisit ca descopera ca seamana din ce in ce mai mult cu personajul pe care il joaca in fiecare zi. In plus, acesta e dezvaluit ca nu va renunta la serial decat atunci cand va fi dat afara.

 

Odata cu apropierea premierei sezonului patru a serialul The Walking Dead, Andrew Lincoln a aparut pe coperta numarului din octombrie al publicatiei Rolling Stone. Actorul britanic a recunoscut ca lucrurile inca nu sunt foarte clare intre el si legendarul personaj pe care il joaca, seriful Grimes.

 

"Oamenii cred ca ma privesc mai mult din prisma lui Rick decat din cea a lui Andy. Dupa ce petrec suficient de mine, realizeaza ca nu sunt decat un nemernic", a declarat Lincoln. 

 

 

 

 

Acesta a marturisit ca nu a stiut de la inceput cat de multe personaje indragite vor fi ucise. "Nu am citit printre randuri. Nu am avut nici un indicu. Nu stiam despre socurile emotionale care se vor intampla. Nu te duci la locul de munca intr-o asemenea maniera. Este precum viata. Nu te gandesti niciodata la propria moralitate", a spus Andrew 

 

Care a completat: "Cel putin nu pana cand realizezi ca ai 40 de ani. Nu a fost ceva ce trebuia sa iau in considerare pana la primul deces. Este una dintre dificultati. Pierzi relatiile pe care si le creeaza personajul tau. Asta moare. Pierzi prietenii incredibile".

 

 

Lincoln a vorbit si despre personajul sau, marturisind ca: "Imi place sa-l joc pe Rick pentru ca se schimba foarte mult. Lumea l-a schimbat foarte mult. Este un rol care te recompenseaza constant. Daca scenaristii il imping in diferite locuri pentru a interpeta tot spectrul uman, atunci as fi mai mult decat fericit sa fiu aici pana ma dau afara".

 

Cel de-al patrulea sezon al serialul The Walking Dead are premiera pe 13 octombrie. In Romania, primul sezon este difuzat de luni pana joi, la ore 23:05 pe PRO TV. The Walking Dead poate fi vazut si pe voyo.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies