marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ang Lee continua revolutia 3D: regizorul lui Life of Pi aduce in format tridimensional povestea celui mai tare meci de box dintre Joe Frazier si Muhammad Ali 

Ang Lee, premiat cu Oscar anul trecut pentru regia filmului Life of Pi, pregateste un nou proiect special. Asiaticul va aduce pe marile ecrane cea mai mare batalie a box-ului, intre Joe Frazier si Muhammad Ali, intr-o pelicula 3D, scriu cei de la The Guardian.

Ang Lee continua revolutia 3D: regizorul lui Life of Pi aduce in format tridimensional povestea celui mai tare meci de box dintre Joe Frazier si Muhammad Ali


Urmatorul film al lui Ang Lee dupa Life of Pi, premiat cu 4 statuete Oscar in 2013, va fi tot o productie 3D, de aceasta data plasata in lumea boxului, care ii aduce in prim plan pe  Joe Frazier si Muhammad Ali.

Ang Lee vrea sa demonstreze ca 3D-ul functioneaza si pentru alt gen de filme decat cele cu efecte speciale si isi propune sa transforme celebra batalie de la Mansilla din 1975 dintre Joe Frazier and Muhammad Ali intr-un adevarat spectacol. Meciul de box este cunoscut sub numele de The Thrilla in Manilla si a fost a treia confruntare intre cei doi boxeuri pentru titlul de campion mondial. Acel eveniment este consider ca una dintre cele mai mari si grozave confruntari sportive din istorie si a reprezentat apogeul rivalitatii dintre cei doi.


 

 

 

Filmul va fi produs de cei de la Universal, iar presa straine scrie ca Ang Lee isi va folosi cunostintele 3D incercand sa revolutioneze inca o data cinematografia.  Pe langa acel meci, vor mai fi prezentate cu ajutorul tehnologiei 3D si alte lupte clasice din peroada anilor '60-'70. Scenariul filmului va fi semnat de Peter Morgan, care s-a ocupat si de scriptul peliculei The Queen, insa se cunosc foarte putine detalii la acest moment. Inca nu a fost mentionat nici un nume pentru distributie.

Ang Lee a fost adevarata supriza a editiei de anul trecut a Premiilor Oscar, cand a primit statueta pentru cel mai bun regizor in fata unor nume grele ca Steven Spielberg, Michael Haneke, David O. Russell sau Benh Zeitlin. Lee este recunoscut ca un regizor versatil, capabil sa faca tranzitia catre orice stil cinematografic. De-a lungul carierei Ang Lee a oferit filme deosebite ca Crouching Tiger, Hidden Dragon, Hulk sau drama Brockeback Mountain. Anul trecut Ang Lee a uimit pe toata lumea cu adaptarea lui Life of Pi, unul dintre cele mai apreciate si iubite filme din 2012.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies