marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Angelina Jolie a ajuns la Cannes! Vezi 4 clipuri noi din Kung Fu Panda 2!

Angelina Jolie, Jack Black si Dustin Hoffman au ajuns la Cannes!

GALERIE FOTO Angelina Jolie a ajuns la Cannes! Vezi 4 clipuri noi din Kung Fu Panda 2!

Angelina Jolie, prezenta la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul de animatie "Kung Fu Panda 2", a declarat cu aceasta ocazie ca nu intentioneaza, cel putin pentru moment, sa adopte inca un copil.


Filmul pentru care a asigurat vocea unuia dintre personaje trateaza insa subiectul adoptiei, iar actrita americana s-a declarat bucuroasa de faptul ca a putut sa urmareasca acest lungmetraj alaturi de copiii ei si sa discute cu acestia despre scenele filmate.


"In familia noastra se vorbeste foarte deschis, asadar «orfan» si «parinti biologici» reprezinta cuvinte fericite la noi in casa, nu doar niste chestiuni abstracte. Pentru ei, aceste lucruri sunt absolut normale, iar ei apreciaza asta", a adaugat actrita americana.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.




Sursa foto: Getty

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies