marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea horror despre cosmarul unui parinte! Filmul care a socat la Cannes!

Dupa ce a fost prezentat joi seara in concursul principal, We Need to Talk About Kevin al lui Lynne Ramsay a incins spiritele la Cannes unde a ajuns sa fie unul dintre cele mai discutate  filme.

Povestea horror despre cosmarul unui parinte! Filmul care a socat la Cannes!

articole relationate

Singurul film britanic din competitie spune povestea de cosmar a unei mame ( interpretate de Tilda Swinton) a carui fiu ajunge sa-si ucida colegii la scoala.


"Este o drama intensa, violenta, plina de elemente psihologice centrate pe ura unui copil fata de mama care nu l-a dorit si care l-a crescut intr-o cruzime mocnita" au scris francezii de la Paris Match.


"Lynne Ramsay vine cu o versiune superba a romanului lui Lionel Shriver despre nenorocirea pe care o are de infruntat mama unui adolescent transformat in criminal" au notat si cei de la The Guardian.


Si americanii au ramas impresionati de poveste si mai ales de jocul actorilor: "Tilda Swinton  si pustiul de 18 ani Ezra Miller ( care interpreteaza rolul adolescentului asasin) sunt magistrali in rolurile lor" - concluzioneaza cei de la  Entertainment Weekly.


Filmul a fost intens discutat si pe Twitter


"We Need to Talk About Kevin a fost teribil si magnific. Aproape ca a cauzat o criza de angoasa in sala" a fost una din reactiile  francezilor care au asistat la premiera.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies