marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie a confirmat ca va turna in Australia cel de-al doilea film din cariera ei de regizoare

Actrita americana Angelina Jolie va turna cel de-al doilea film din cariera ei de regizoare, intitulat "Unbroken", in orasul Sydney si in cateva regiuni rurale din statul australian New South Wales, au anuntat marti autoritatile locale

Angelina Jolie a confirmat ca va turna in Australia cel de-al doilea film din cariera ei de regizoare

.

Acest film, a carui actiune se desfasoara in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, este al doilea film din cariera regizorala a actritei Angelina Jolie. Primul film pe care vedeta americana l-a regizat, "In the Land of Blood and Honey", in 2011, a fost salutat de critica de specialitate.

 


In ultimele saptamani, celebra actrita s-a aflat la Sydney alaturi de copiii ei, cautand cele mai potrivite zone in care sa isi filmeze noul proiect cinematografic. Andrew Stoner, vice-premier ministru al statului New South Wales, a spus ca prin acest film studioul Universal Pictures va injecta mai multe milioane de dolari in economia locala si va contribui la infiintarea unui numar de aproape 300 de locuri de munca pentru echipa de filmare, pe langa cele ocazionate de organizarea castingului si a personalului auxiliar.

 

 


"Unbroken", adaptat dupa bestseller scris de Lauren Hillenbrand, va descrie viata lui Louis (Louie) Zamperini, un locotenent din aviata americana - US Air Force.
 

Acest veteran de razboi s-a inrolat in armata americana in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa ce a participat la Jocurile Olimpice de la Berlin in 1936. In 1943, bombardierul sau s-a prabusit in Oceanul Pacific si a lasat in urma doar trei supravietuitori. Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi.

Scenariul filmului "Unbroken" a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini va fi interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins".
 

Filmul "Unbroken", din distributia caruia mai fac parte Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson si Finn Wittrock, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

 

Angelina Jolie, care a castigat premiul Oscar pentru rol secundar, in 2000, cu rolul din "Tinerete furata/ Girl, Interrupted", a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft" si a jucat in multe productii cu succes la public, precum "Domnul si doamna Smith", "Speranta moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari in 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" si "Kung Fu Panda". Ea a debutat ca regizor in 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film strain".

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies