marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Starurile de prima mana de la Hollywood, de la Angelina Jolie la Robert Downey Jr: cine sunt actorii care primesc salarii de 20 de milioane de $

Ce vedete de la Hollywood cer 20 de milioane de  $ pentru participarea intr-un film? Cat castiga Robert Pattinson pentru o reclama la Dior? Dar Robert Downey Jr cat primeste pentru Iron Man 3? The Hollywood Reporter dezvaluie aceste detalii intr-un articol extrem de interesant despre cine sunt cei care conduc Hollywood-ul la capitolul venituri si salarii.

Starurile de prima mana de la Hollywood, de la Angelina Jolie la Robert Downey Jr: cine sunt actorii care primesc salarii de 20 de milioane de $

 

Starurile de prima mana de la Hollywood au invatat sa isi vanda imaginea si nu o fac oricum, ci pe sume colosale. De la actori de prima mana si pana la vedete din intreaga industrie de entertainment, exista vedete care au salarii de 20 de milioane de dolari si care cer si primesc sume impresionante pentru a deveni imaginea unui brand sau a se implica intr-o campanie. Chiar daca Brad Pitt declara anul trecut ca moda salariilor de 20 de milioane de dolari s-au dus, actorul are onorarii de ordinul milioanelor, fie ca vorbim de filme sau campanii de publicitate. Si logodnica sa, Angelina Jolie nu se lasa mai prejos si este constant platita cu salariu de 20 de milioane de dolari, considerat jalonul onorariilor de prima mana pentru cele mai mari staruri de la Hollyood. Revista Hollywood Reporter dezvaluie care sunt actorii de la Hollywood care castiga cel mai mult si care pot aduce incasari de sute de milioane de dolari.

 

1. Angelina Jolie

Daca ar juca in Salt 2, Angelina Jolie va castiga fabuloasa suma de 20 milioane de $ continuand astfel sa se mentinta pe lista celor mai bine platiti actori de la Hollywood dupa ce in urma cu 14 ani a debutat cu Girl. Interrupted. Urmatorul ei film, Maleficient, produs de Dsiney in care joaca rolul unei vrajitoare, i-a adus un salariu tot in jurul cifrei de 20 de milioane de $ si a clasat-o in fruntea topului celor mai bine platite actrite realizat de Forbes.

 

2. Beyonce


Beyonce reprezinta exemplul perfect de star. Nu s-a limitat doar la cariera muzicala, a fost apreciata si in diferite productii cinematografice si alaturi de sotul ei, Jay-Z, sunt consideriati poate cel mai puternic cuplu din showbiz. Pentru reclama de la Pepsi, Beyonce va primi 50 de milioane de $. Cantareata care se afla pe lista celor mai influenti 100 de oameni a celor de la Time se pregateste sa lanseze anul acesta cel de-al cincilea album muzical.

 

 

3. Brad Pitt

Brad Pitt a semnat un contract de 3 milioane de $ cu cei de la Cadillac pentru o reclama ce va aparea doar in China. Deasemenea, Pitt este primul barbat din lume care va fi imaginea Chanel No 5 primind pentru aceasta 7 milioane de $. Actorul a avut mereu salarii mari si continua si acum sa fie printre cei mai bine platiti actori din lume. Insa, Pitt renunta la sume colosale cand vine vorba de proiecte de suflet, cum a fost Asasinarea lui Jesse James sau rolul din The Tree of Life, pentru care  a acceptat salarii mici.

 

 

4. Cameron Diaz

Cameron Diaz a primit fabuloasa suma de 42 de milioane de $ pe zi pentru prestatia din comedia Bad Teacher.



 

 

 

5. Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta Jones a primit 20 de milioane de $ pentru a face reclama timp de doi ani celor de la T-Mobile.

 

 

 

6. Charlize Theron

 

Charlize Theron primeste din 2004 5 milioane de $ pe an pentru reclama la J’Adore. Parteneriatul de 10 ani i-a rotunjit considerabil veniturile, pe langa salariile pentru diverse productii cinematografice.

 

 

 

7. Daniel Craig

Daniel Craig ar putea castiga 20 de milioane de $ daca va reveni in echipa lui Sam Mendes pentru inca un film cu James Bond (suma fiind cu 3 milioane mai mare decat cea pentru Skyfall).

 

 

8. Daniel Radcliffe

Pentru fiecare din aparitiile sale in Harry Potter, Daniel Radcliffe a castigat 20 de milioane de $, devenind unul dintre cei mai bogati actori din Marea Britanie.

 

 

9. Denzel Washington

Denzel Washington a castigat 20 de milioane de $ pentru rolul din Guns 2, dublu fata de cat a primit colegul sau, Mark Wahlberg.

 

 

 

 

10. Dwayne Johnson

Actorul castiga 15 milioane de $ pentru filmele de actiune in care este implicat iar pentru Hercules va primi 12 milioane de $. In ultimii ani, Dwayne a demonstrat ca are priza la public, iar filmele sale au reusit sa faca de fiecare data incasari spectaculoase.



 

 

11. George Clooney

Pentru aparitiile sale in reclamele de la Nespresso, actorul castiga aproximativ 40 de milioane de $. Influent si respectat de cei din breasla, Clooney se afla pe lista celor mai influenti oameni de la Hollywood.

 

 

12.  Jennifer Aniston

Jennifer Aniston poate castiga 5 milioane de $ pentru aparitia in pelicula We’re the Millers. Iubita si adorata de public, filmele ei au avut intotdeauna incasari bune si ramane una dintre cele mai cautate actrite.

 

 

 

13. Katherine Heigl

Cu mai putin de 5 ani in urma, Heigl a cerut pentru un rol intr-un film 12 milioane de $, iar comedia  The Ugly Truth a trecut de 200 de milioande de $ la nivel global. Insa, Heigl nu are asigurat statutul de actirte de prima mana, dupa ce cel mai recent proiect cinematografic al sau The Big Wedding a incasat numai 21.8 milioane de $ in SUA.

 

 

 

14. Kristen Stewart

 


Actrita a castigat pentru rolul din ultimul film Twilight 20 de milioane de $, salariu pe care l-a primit constant dupa primul film din serie. Insa este putin probabil ca in viitor, pentru urmatoarele ei filme sa mai fie platita cu astfel de sume, dar a reusit sa intre in cercul celor mai bine platiti actori din lume.


 

 

15. Leonardo DiCaprio

Actorul din The Wolf of the Wall-Street a castigat pentru ultima sa aparitie 20 de milioane de $. DiCaprio a fost si cel mai bine platit actor din lume in ultimii ani si a reusit sa uimeasca fanii cu filmele sale.

 



 

 

 

16. Liam Neeson

Liam Neeson poate cere pentru aparitia in filme de actiune intre 10 si 15 milioane de $. Insa pentru Taken 3, actorul a cerut 20 de milioane de dolari.
 

 

17. Mark Wahlberg

Actorul a castigat 10 milioane de $ pentru 2 Guns, recupereaza teren si in pelicula Transformers, pentru care va incasa intre 16 si 18 milioane de $. Publicul il place si are constant filme cu incasari bune.

 


 



18. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey este printre actorii care renunta la salarii imense pentru filme independente. In urma cu 10 ani, castiga 100.000 de $ pentru filmul How to Lose a Guy In 10 Days. Anul acesta, pentru Dallas Buyers a acceptat un salariu modest, de doar 200.000 de $. Insa, popularitatea sa a crescut enorm, demonstrand in ultimii ani ca este un actor desavarsit. Urmatorul sau film, Interstellar, ii poate aduca insa un salariu imens, avand in vedere ca lucreaza cu regizorul Christopher Nolan, iar fanii seriei The Dark Knight se vor inghesui sa-i vada noua creatie.

 

 

 



19. Rachel McAdams

Actrita poate castiga pana la 5 milioane de $ pentru aparitii in filme tipice ei ca The Vow, insa a demonstrat ca este un star cu impact la public, filmele ei romantice avand incasari mai mult decat bune.

 

 


20. Robert Downey Jr

Robert Downey Jr este cel mai mare star de film al momentului. Starul din Iron Man 3 a castigat pentru aparitia in aceasta pelicula 50 de milioane de $, iar pentru o reclama la HTC va primi 12 milioane de $ pentru un contract ce se va intinde pe urmatorii 2 ani.

 

 

 

21. Robert Pattinson

Pentru reclama la Dior Homme Fragrance, Robert Pattinson va fi rasplatit cu 12 milioane de $ pentru urmatorii 3 ani. Pentru seria Twilight, si el a primit tot un onorariu de 20 de milioane de $ per film.

 

 

 


22. Sylvester Stallone

 

Dupa mai bine de 3 decenii de la Rocky, nimeni nu ar fi crezut ca Stallone va castiga 15 milioane de $ pentru urmatorul Expendables, insa Stallone arata ca inca poate negocia onorarii impresionante.

 

 

23. Will Smith

Actorul face parte din clubul celor care castiga 20 de milioane de $ pentru aparitia intr-un film chiar daca After Earth in care a jucat si baiatul sau a primit jumatate din suma mai sus mentionata. Chiar daca a avut si esecuri in cariera, in timp, Smith a demonstrat ca este un actor cu priza la public, care poate aduce incasari de sute de milioane de $.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies