marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, aparitie dezamagitoare pe covorul rosu: prin ce moment stanjenitor a trecut actrita la premiera filmului produs de Brad Pitt

Dupa o serie de aparitii excelente si impresionante pe covorul rosu, Angelina Jolie a suferit un mic accident la premiera filmului The Normal Heart, produs de Brad Pitt. Actrita a aparut la premiera imbracata impecabil intr-o rochie neagra, insa a avut o eroare de machiaj colosala, parand ca a uitat sa isi stearga pudra de pe fata.

Angelina Jolie, aparitie dezamagitoare pe covorul rosu: prin ce moment stanjenitor a trecut actrita la premiera filmului produs de Brad Pitt

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume si invidiata pentru eleganta ei si naturalete. Dar nici  macar Angelina Jolie nu poate impiedica micile accidente de machiaj. Actrita a fost surprinsa de fotografi la premiera filmului The Normal Heart, insa atentia acestora s-a indreptat catre chipul ei: aceasta a aparut cu fata plina de pete albe, intinse pe frunte si gat, probabil o eroare a celor de la machiaj, care n-au fost foarte atenti.

 

 

 

Insa, Jolie a facut fata cu brio momentului, stralucind intr-o rochia neagra, la bratul viitorului ei sot, Brad Pitt. Acesta este producatorul filmului The Normal Heart, realizat de HBO, regizat de Ryan Murphy, creatorul serialului Glee. Filmul are la baza piesa de teatru cu acelasi nume, despre criza de SIDA/HIV care a lovit New York-ul la inceputul anilor '80. La premiera a venit si Julia Roberts, care joaca rolul unui doctor care se ocupa de cazurile barbatilor gay bolnavi de SIDA.

 

Intre timp, Angelina Jolie este si ea ocupata cu promovarea noului ei film, Maleficent, o super productie DIsney.In Maleficent, Angelina Jolie joaca rolul ursitoarei celei rele, Elle Fanning este Frumoasa Adormita, iar Sam Riley joaca rolul Diaval. In film apare si Vivienne, fiica mai mica a cuplului, in rolul micutei Aurora. Actrita a declarat la premiera ca acest rol i s-a parut o provocare, in ciuda faptului ca este un personaj negativ spectaculos. "Mi s-a parut distractiv si amuzant in acelasi timp sa joc aceasta eroina, cu totul speciala".

 

 

 

 

Elle Fanning a declarat ca la inceput era intimidata de ideea ca va juca alaturi de Angelina Jolie, insa totul s-a schimbat dupa ce a cunoscut-o personal. "Dupa ce am vazut-o in carne si oase, totul era altfel: este o femeie extraordinara si nu are deloc aere de mare vedeta. Nu se poarta deloc ca o celebritate" a spus actrita de 16 ani.

 

 

Maleficent se lanseaza in Romania incepand cu 30 mai.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies