marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu am crezut ca voi fi iubita si ca voi avea copii". Dezvaluirile emotionante facute de Angelina Jolie: cum a trecut peste tineretea zbuciumata si care este secretul relatiei cu Brad Pitt

Intr-un interviu acordat pentru revista ELLE, Angelina Jolie a vorbit pentru prima data dupa o lunga perioada de timp despre mariajul cu Brad Pitt, cei sase copii, dar si despre perioada tineretii.

Nu am crezut ca voi fi iubita si ca voi avea copii . Dezvaluirile emotionante facute de Angelina Jolie: cum a trecut peste tineretea zbuciumata si care este secretul relatiei cu Brad Pitt

Actrita de 38 de ani, care se afla in turneu de promovare al productiei Maleficent, a realizat o sedinta foto pentru celebra revista, o sedinta foto alb-negru in care a demonstrat inca o data de ce este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume.


"Niciodata nu am crezut ca o sa am copii, niciodata nu am crezut ca o sa ma indragostesc, niciodata nu am crezut ca o sa intalnesc persoana potrivita. Provin dintr-o familie destramata si am invatat sa accept ca anumite lucruri precum povestile cu printese nu trebuie sa le cauti", a marturisit actrita care este alaturi de Brad Pitt de peste noua ani.



Starul din Maleficent a vorbit si despre felul in care a evoluat relatia cu Brad Pitt, dezvaluind ca acum cei doi "sunt mai interesati unul de celalalt mai mult ca niciodata". "Suntem doua persoane si simtim inspirati unul de celalalt, ne provocam unul pe celalalt, ne completam unul pe celalalt. Dupa toti acesti ani, avem istoria noastra, iar cand reusesti asta inseamna ca esti prieten intr-o maniera atat de reala si profunda incat apar un confort si o dragoste atat de puternice", a explicat Angelina.


Gesturile controversate din tinerete, incluzand sarutul cu fratele sau pe covorul rosu de la editia din 2000 a premiilor Oscar, le-a descris drept "o incercare de a darama zidurile din jurul sau". "Vrei sa fii liber. Iar atunci cand simti ca esti obligat sa traiesti intr-un anumit fel, te impotrivesti. Poate fi interpretat gresit, chiar daca tu doar incerci sa afli cine esti", a declarat aceasta.



Desi a devenit celebra datorita actoriei, Angelina Jolie a marturisit ca si-ar dori ca cei sase copii sa aleaga un alt drum in viata. "Brad si cu mine am prefera ca ei sa faca altceva. Cu toate acestea, nu ii vom tine departe de platourile de filmare si de distractia de a face filme, dar nu ii vom forta. Am intrebat-o pe Shiloh daca vrea sa fie Aurora si mi-a ras in fata", a marturisit actrita.



In Maleficent, Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning). 


In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.


foto: elle.com



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies