marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, aparitie spectaculoasa alaturi de copii in Sydney: actrita filmeaza in Australia al doilea ei film ca regizoare

Angelina Jolie a iesit din nou in public, impreuna cu copiii sai, in Sydney, Australia. Actrita a atras imediat atentia celor de pe strada, dar si a fotografiilor, care s-au inghesuit sa ii faca poze.

Angelina Jolie, aparitie spectaculoasa alaturi de copii in Sydney: actrita filmeaza in Australia al doilea ei film ca regizoare

Actrita de 38 de ani pare sa se recupereze tot mai bine dupa dubla operatie de mastectomie suferita in urma cu cateva luni. Daily Mail noteaza ca bustul actritei pare sa nu fi suferit nicio transformare, dupa ce aceasta a purat o bluza neagra si fara sutien.


Angelina Jolie se afla in aceasta perioada in Austrlia, unde filmeaza a doua pelicula in calitate de regizor.


Unbroken este numele peliculei pe care Jolie o va regiza dupa adaptarea cartii cu acelasi titlu, scrisa de Laura Hillenbrand, al carei personaj principal este Lou Zamperini. Scenariul a fost realizat de Ethan si Joel Coen cunoscuti pentru scenariile si regia productiilor Fargo, No Country for Old Men, Blood Simple, Barton Fink.
 

 

 


Zamperini a fost un maratonist din Los Angeles care a concurat in 1936 la Olimpiada din Berlin, inainte de a se alatura fortelor armate in razboi. In 1943, avionul sau Air Force s-a prabusit in Pacific, dar el a reusit sa supravietuiasca accidentului. Povestea se concentreaza pe incercarile la care a fost supus personajul principal: acesta a supravietuit fara mancare si apa 47 de zile, a fost atacat de rechini, apoi a trecut prin experienta atacurilor aeriene iar in momentul in care a ajuns pe o insula a Japoniei a fost capturat si timp de doi ani a fost supus torturii de catre rapitorii sai. Actorul de origine britanica Jack O’Connell, cunoscut pentru rolul din seria Skins, va da viata acestui personaj. Lou Zamperini inca traieste si a ajuns la venerabila varsta de 96 de ani.

Pelicula Unbroken creata in colaborare cu Universal Pictures, este al doilea proiect ca regizor al Angelinei Jolie si cel mai mare de pana acum; debutul acesteia in spatele camerelor de filmat fiind inregistrat in 2011 cu filmul In the Land of Blood and Honey. La realizarea filmului, Angelina Jolie va colabora cu producatorii Mattew Baer si Erwin Stof.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies