Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie face un nou film, despre o fetita afagana nevoita sa se deghizeze in baiat pentru a supravietui: afla povestea emotionanta

 Actrita si regizoarea americana Angelina Jolie s-a asociat cu studioul de animatie Cartoon Saloon pentru a produce adaptarea pentru marele ecran a romanului 'The Breadwinner' - povestea unei fetite afgane, scrisa de canadianca Deborah Ellis, relateaza vineri EFE.

Angelina Jolie face un nou film, despre o fetita afagana nevoita sa se deghizeze in baiat pentru a supravietui: afla povestea emotionanta


Filmul, intitulat tot 'The Breadwinner', prezinta povestea lui Parvana, o fetita afgana de 11 ani care in timpul guvernarii talibane trebuie sa se imbrace in baiat pentru a-si putea hrani familia din Kabul, dupa arestarea tatalui ei.

Angelina Jolie a explicat intr-un comunicat motivele participarii sale la proiect: "Sunt milioane de fete ca Parvana care sunt oprimate sau traiesc in mijlocul unui conflict, obligate sa-si ajute familiile sa supravietuiasca in aceste conditii".

Actrita angajata in cauze umanitare noteaza in comunicatul preluat de mass-media americane ca este "foarte fericita sa lucreze cu o echipa de artisti talentati" la acest film, care va face cunoscuta "bogatia, creativitatea si forta culturii afgane".

Aflat in faza de pre-productie, 'The Breadwinner' este prevazut sa fie lansat in 2017.

Scriitoarea Deborah Ellis a intervievat zeci de femei si de fete afgane refugiate in Pakistan si Rusia pentru a le cunoaste povestile. Inspirata din aceste conversatii, ea a scris cartea publicata in 2005 care a primit numeroase premii, printre care Peter Pan Prize si Middle East Book Award.

Filmul 'The Breadwinner' va fi vorbit in engleza si in dari, o varianta a persanei si limba oficiala a Afganistanului
 


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies