marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie va colabora cu Netflix: care este subiectul filmului regizat de frumoasa vedeta

Angelina Jolie va realiza in Cambodgia, pentru Netflix, un film despre regimul ucigas al khmerilor rosii vazut prin ochii unei fetite, a anuntat joi compania de filme pe internet, conform Agerpres.

Angelina Jolie va colabora cu Netflix: care este subiectul filmului regizat de frumoasa vedeta

Ea va ecraniza cartea 'Mai intai mi-au ucis tatal', in care militanta pentru drepturile omului Loung Ung isi aminteste ororile traite in timpul regimului care a facut milioane de victime intre 1975 si 1979. 'Am fost profund afectata de cartea lui Loung', a declarat actrita-regizoare, citata de Netflix. '

 

M-a ajutat sa inteleg mai bine cum traiesc copiii razboiul si cum sunt afectati de el', a adaugat ea. Cartea 'mi-a permis sa ma apropii ceva mai mult de locuitorii din Cambodgia, tara natala a fiului meu', a mai spus Angelina Jolie, referindu-se la fiul sau adoptiv, Maddox. Sotul ei, Brad Pitt, va fi unul din producatorii filmului.


Actrita va regiza si va produce filmul dupa un scenariu pe care l-a scris alaturi de Ung. Un alt producator va fi regizorul cambodgian Rithy Panh, nominalizat la Oscar in 2013 pentru filmul documentar 'The Missing Picture".
 


Cele mai citite

Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav

Actrița cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie's Choice" şi "Vanished" a fost spitalizată de urgență, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o casă, care ulterior a luat foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies