marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, in lacrimi la premiera noului ei film: cuvintele emotionante care au facut-o pe actrita sa planga

Angelina Jolie a fost regina covorului rosu la premiera filmului Unbroken, dar a trecut si printr-un moment emotionant. Desi isi arata greu emotiile, actrita a izbucnit in lacrimi cand un jurnalist i-a citit un citat despre ea al lui Louis Zamperini, omul care a inspirat-o sa faca filmul Unbroken.

Angelina Jolie, in lacrimi la premiera noului ei film: cuvintele emotionante care au facut-o pe actrita sa planga

In momentul in care o jurnalista i-a adresat citatul spus de eroul Louis Zamperini, Jolie nu si-a mai controlat emotiile: "Angelina a devenit o parte importanta din viata mea, stie ce vrea si stie ce face, am incredere 100% in ea. Ba mai mult, am toata increderea din lume ca Unbroken va fi un film grozav".


Zamperini a murit in luna iulie a acestui an, la 97 de ani si nu a apucat sa vada filmul in intregime. Vizibil emotionata, cu lacrimi in ochi, Angelina Jolie si-a gasit cu greu cuvintele in fata microfonului. Ajutata de jurnalista, care i-a spus ca intelege ce moment greu este pentru ea, Jolie a spus simplu: "A fost un om extraordinar".

 


"Unbroken" relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.  A fost capturat de japonezi si cu toate astea a supravietuit pana la 97 de ani, cand s-a stins din viata, in acest an.

 

 

Proiectul are o adevarata istorie in spate, inainte de a primi unda verde impreuna cu Angelina Jolie. Cei de la Universal au cumparat drepturile de ecranizare inca din 1957, iar Tony Curtis trebuia sa joace rolul principal. Pana la urma, abia anul trecut, filmul a putut fi realizat, la carma filmarilor aflandu-se nimeni alta decat Angelina Jolie. Din pacate, Louis Zamperini, olimpicul care a supravieuit zile intregi fara mancare si apa si a fost capturat de japonezi in Al Doilea Razboi Mondial, a murit in urma cu cateva saptamani, la 97 de ani, dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie si nu a mai apucat sa vada filmul si sa isi vada spusa povestea extraordinara.

 

 

 

Unbroken/De neinvins se lanseaza in cinematografele din intreaga lume pe 25 decembrie 2014 si este distribuit in Romania de Ro Image 2000.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies