marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, la prima aparitie pe covorul rosu dupa operatia de mastectomie: actrita a fost primita ca o eroina alaturi de Brad Pitt  la premiera World War Z

Angelina Jolie a aparut pentru prima data in public de cand a anuntat ca a suferit o dubla operatie de mastectomie. Actrita de 37 de ani a venit alaturi de partenerul ei de viata Brad Pitt, pe covorul rosu din Londra, unde a avut loc premiera World War Z, noul film al starului.

Angelina Jolie, la prima aparitie pe covorul rosu dupa operatia de mastectomie: actrita a fost primita ca o eroina alaturi de Brad Pitt la premiera World War Z

 

In varsta de 37 de ani, Angelina Jolie a pasit pe covorul rosu la premiera filmului World War Z in Londra, Marea Britanie, unde a fost primita ca o eroina de admiratori. Actrita i-a fost alaturi partenerului ei Brad Pitt care are rolul principal in blockbusterul despre o invazie de zombi, regizat de Marc Forster.


"Sunt aici pentru Brad. Sunt mandra de el" a declarat Angelina care a primit de la fani la premiera jucarii de plus si mesaje de felicitare pentru decizia luata. Fanii au venit cu pancarde imense pe care scriau "Angelina, te iubim, esti eroina noastra". Actrita a declarat ca a fost profund emotionanta de primirea pe care i-au facut-o fanii.

 

 

 

 

 


Pe 14 mai, actrita a dezvaluit ca este purtatoarea unei gene defectuoase BRCA1 care ii mareste riscul de a face cancer mamar si ovarian si din aceasta cauza a recurs la operatie de dubla mastectomie.

 

 

Mama Angelinei Jolie a murit la varsta de 56 de ani, fiind rapusa de cumplita maladie. "Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani si a murit la 56 de ani. A rezistat destul ca sa isi cunoasca primul nepot si sa il tina in brate. Dar restul copiilor mei nu vor avea sansa de a o cunoaste si de a afla ce fiinta plina de gratie era", si-a inceput actrita editorialul emotionant din The New York Times.

 

 

 

"Cand am aflat care este situatia, am decis sa iau masuri pentru a minimaliza riscurile cat se poate de mult", a mai scris artista care a adaugat ca "am decis sa fac o dubla mastectomie, preventiv. Am inceput cu sanii, deoarece riscul de cancer la san este mai mare decat cel de cancer ovarian, iar operatia este mai complexa. Acum va urma o noua interventie, cea de indepartare a ovarelor. Vreau sa le pot spune copiilor ca nu trebuie sa se teama ca-si vor pierde mama", a explicat Angelina Jolie.

 


"Personal, nu ma simt mai putin femeie. Ma simt puternica, deoarece am facut o alegere grea care nu imi diminueaza feminitatea in niciun fel" a martusit atunci actrita, castigatoare a unui premiu Oscar.

 

World War Z ajunge si in cinematografele din Romania pe 21 iunie. Regizat de Marc Forster filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea.Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies