marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie: povestea care a impresionat-o pe actrita va avea un scenariu scris de fratii Coen. Care este al doilea ei film ca regizoare

Fratii Joel si Ethan Coen vor scrie scenariul unui film despre Lou Zamperini, un supravietuitor al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, care va fi al doilea film regizat de Angelina Jolie, dup drama de razboi In the Land of Blood and Honey din 2011.

Angelina Jolie: povestea care a impresionat-o pe actrita va avea un scenariu scris de fratii Coen. Care este al doilea ei film ca regizoare


Proiectul cinematografic are la baza romanul scris de Laura Hillenbrand despre Louis Zamperini, un atlet american in varsta de 95 de ani, care alerga in curse pe distante lungi.


Zamperini a participat la Jocurile Olimpice din 1936 de la Berlin si, desi a terminat pe locul al optulea in finala probei de 5.000 de metri, a alergat un ultim tur de pista extrem de repede, atragandu-i atentia lui Adolf Hitler, care a tinut sa vina sa il salute la finalul curse.


Dupa izbucnirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Louis Zamperini s-a inrolat in armata americana, dar a fost capturat de trupele japoneze si a devenit prizonier de razboi.

Angelina Jolie a intrat in proiect ca regizor in decembrie anul trecut, cand l-a inlocuit pe Francis Lawrence. De asemenea, vedeta va fi coproducator al filmului.
 

"Am citit cartea geniala a Laurei Hillenbrand si am fost impresionata de povestea eroica a lui Louis Zamperini. Imediat ce am terminat-o, am inceput sa ma lupt pentru oportunitatea de a face acest film" a declarat actrita in varsta de 37 de ani.


"Louis este un adevarat erou... cu o credinta, bunatate si curaj imens. Sunt profund onorata ca am sansa sa spun aceasta poveste coplesitoare" a mai declarat Angelina Jolie.

Anul trecut, actrita a starnit controverse cu In the Land of Blood and Honey, o poveste despre violentele abominabile la care au fost supuse femeile in timpul razboiului bosniac (1992 - 1995), in care s-au luptat comunitatile sarbe, musulmane si croate.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies