marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si-a speriat copiii pe platourile de filmare de la Maleficent: cum arata fiica ei si a lui Brad Pitt in film, secretele celei mai tari productii Disney

In cel mai recent film al ei, Angelina Jolie o va avea alaturi pe fiica sa, Vivienne Jolie-Pitt, aceasta jucand impreuna cu mama sa in Maleficent, varianta moderna a povestii Disney, Frumoasa Adormita.

Angelina Jolie si-a speriat copiii pe platourile de filmare de la Maleficent: cum arata fiica ei si a lui Brad Pitt in film, secretele celei mai tari productii Disney

Revista Entertainment Weekly a realizat un numar special dedicat noului film in care apare Angelina Jolie, Maleficent.

 


Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning).


Vivienne Jolie-Pitt (5 ani) va fi varianta tanara a printesei Aurora, rol pentru care micuta a fost aleasa din motive obiective pe care Angelina Jolie le-a explicat intr-un interviu acordat pentru ew.com.

 


"Copiii de 3-4 ani nu s-ar fi apropiat de mine. Trebuia sa fie un copil care sa ma placa si caruia sa nu-i fie frica de coarnele mele, de ochi si de gheare. Asa ca am ales-o pe Viv", a declarat aceasta, explicand ca Pax, baiatul ei de 10 ani a fost ingrozit atunci cand a vazut-o pentru prima data transformata in ursitoare.


"Cand Pax m-a vazut pentru prima data, a fugit de mine. Eu credeam ca glumeste, asa ca am pretins ca-l urmaresc pana cand l-am gasit plangand. Am fost nevoita sa ma demachiez si sa-i arat ca era o costumatie falsa pentru a se calma", a adaugat actrita.

 


Cu toate ca alaturi de Vivienne, au aparut in scene cameo si Pax si Zahara, Angelina Jolie a marturisit ca nu-si doreste ca copiii sai sa le calce pe urme ei si lui Brad Pitt. "Credem ca este destul de amuzant pentru micutii nostrii sa fie alaturi de noi, dar nu imi doresc sa devina actori. Nu este scopul nostru", a declarat aceasta.


In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies