marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie: Unbroken a fost cel mai greu film din viata mea. Dezvaluirile emotionante pe care le-a facut actrita despre productia inspirata din fapte reale

Angelina Jolie se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea film in calitate de regizoare, Unbroken anuntandu-se a fi o productie emotionanta despre supravietuire.

Angelina Jolie: Unbroken a fost cel mai greu film din viata mea. Dezvaluirile emotionante pe care le-a facut actrita despre productia inspirata din fapte reale

 

Filmul, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului,  are la baza romanul cu acelasi nume scris de Laura Hillenbrand si relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.

 


Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi.


Intr-un interviu acordat pentru emisiunea Today, Angelina Jolie a vorbit despre emotiile pe care le-a trait in timpul filmarilor, dar si despre maniera in care a marcat-o povestea de viata pe care a ecranizat-o.

 


 

 

"Stateam in camera si m-am intrebat: 'Ce ar trebui sa fac cu viata mea? vreau sa fac ceva important, am nevoie de ajutor, am nevoie sa fiu ghidata. Unde este? Si era chiar afara, in spatele ferestrei", a declarat actrita de 38 de ani, facand referire la eroul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, Louis Zamperini, cel care ii este vecin in Los Angeles.


Angelina Jolie a acordat interviul impreuna cu Zamperini, pe toata durata acestuia actrita tinandu-l de mana si comportandu-se foarte afectuos cu acesta.


"Este o responsabilitate enorma sa fac totul corect. Pentru ca il iubesc atat de mult. Si pentru ca m-a ajutat foarte mult in viata", a marturisit Angelina. "Voiam sa regizez din nou, dar nu eram sigura ce. Trebuia sa fie ceva care sa-mi placa. Este cel mai dificil lucru pe care l-am facut", a explicat vedeta.

 

 


Scenariul filmului a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini este interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins".


Filmul "Unbroken", din distributia caruia mai fac parte Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson si Finn Wittrock, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies