marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si-a surprins fanii cu o aparitie surpriza: actrita a facut dezvaluiri despre urmatorul ei mare proiect, cum s-a transformat in vrajitoare in Maleficent

Sambata, in California, a avut loc conventia D23 a celor de la Disney, in care reprezentantii studioului au discutat cu presa despre viitoarele lor mari proiecte cinematografice.

Angelina Jolie si-a surprins fanii cu o aparitie surpriza: actrita a facut dezvaluiri despre urmatorul ei mare proiect, cum s-a transformat in vrajitoare in Maleficent

Desi o parte dintre cei prezenti au fost dezamagiti ca nu s-au facut dezvaluiri importante despre Star Wars VII, asa cum se astepta toata lumea, fanii au avut parte totusi de o surpriza.


Angelina Jolie a urcat pe scena si a vorbit despre noul ei film, Maleficent. Aceasta este una dintre putinele aparitii publice de cand a suferit dubla operatie de mastectomie. Pana acum, Jolie a fost prezenta doar alaturi de sotul ei Brad Pitt, in turneul de promovare al celui mai recent film al actorului, World War Z.

 

 

La intalnirea D23, Jolie a oferit mai multe detalii despre noua adaptare a povestii Sleeping Beauty. Maleficent este unul dintre proiectele ambitioase pe care Disney vrea sa le aduca pe marile ecrane in 2014. Iar Angelina Jolie are rol de vrajitoare. "Ma bucur enorm sa fiu aici, dar sincer, mi-e dor de coarnele pe care le-am purtat la filmarile pentru Maleficient" a spus Jolie, conform USA Today.

 

 


Actrita a mai dezvaluit faptul ca si copiii ei au fost putini inspaimantati de costumul ei de pe platouri si s-au cam speriat de ea. "Oamenii mai veneau cu copii pe platouri, iar eu ma gandeam ca or sa se bucure sa vada un personaj Disney. Dar cand ma duceam spre ei, tipau si se speriau. Le spuneau parintilor sa ia vrajitoarea asta rea de langa ei. Cred ca am facut o treaba buna" a glumit actrita de 38 de ani.

 


In Maleficent, fiica ei Vivienne, de 4 ani, are si ea un rol mic, in care o joaca pe versiunea tanara a Aurorei. "Ma bucur mult ca a obtinut rolul si ca putem face acest proiect impreuna." Angelina a prezentat in premiera un clip cu imagini din filmul ei, care va fi lansat in 2014.

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto


Modifică setările cookies