marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca din nou impreuna dupa un deceniu: cei doi cauta locuri de filmare in Malta

Angelina Jolie si partenerul ei de viata, Brad Pitt, vor aparea din nou impreuna pe marele ecran, intr-o pelicula ale carei filmari ar urma sa aiba loc in urmatoarele luni, in Malta.

Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca din nou impreuna dupa un deceniu: cei doi cauta locuri de filmare in Malta

Va fi pentru prima data in ultimii aproape zece ani cand Brad Pitt si Angelina Jolie vor aparea impreuna pe marele ecran, informeaza dailymail.co.uk. Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

 


 

 

Conform dailymail.co.uk, Brad Pitt si Angelina Jolie ar urma sa mearga in Malta la sfarsitul lunii august pentru a incepe filmarile pentru noua pelicula in care joaca impreuna. Acestia ar urma sa filmeze in golful Mgarr ix-Xini, conform unor surse.

 

Conform unor alte surse, noua pelicula va avea in centru o "poveste de dragoste", al carei scenariu a fost scris chiar de Angelina Jolie.

 


Citeste mai multe pe mediafax.ro



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies