marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai puternici actori din lume, conform Forbes. Ce alte staruri se afla in clasament

Angelina Jolie si Hugh Jackman sunt cei mai puternici actori din lume, conform topului realizat de celebra publicatie Forbes.

Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai puternici actori din lume, conform Forbes. Ce alte staruri se afla in clasament

 

Angelina Jolie s-a aflat in fruntea clasamanetului in topul celor mai puternice actrite, in timp ce Hugh Jackman a fost lider la cei mai puternici actori, conform Forbes.
 

Doua dintre criterii au fost veniturile pe care vedetele le-au inregistrat anul trecut, dar si forta pe care o au la nivel public si global. Insa publicatia nu a dezvaluit foarte multe detalii despre aceste criterii.
 

Gestul curajos al Angelinei Jolie de a vorbi in public despre dubla mastectomie pe care a facut-o pentru ca este purtatoarea unor gene cu risc ridicat de producere a cancerului a plasat-o in fruntea topului. Mai mult, dezvaluirea ei a generat o intreaga dezbatere la nivel national dar si global despre cum poti preveni aparitia cancerului.

In topul general al celor mai puternici 100 de celebritati din lume,  Angelina Jolie se afla pe locul 41 si a reusit intr-un an de zile sa faca profituri de 33 de milioane de dolari, din iunie 2012 in iunie 2013, cea mai mare parte din suma fiind obtinuta din salariul pentru Maleficient.
 

A doua cea mai puternica actrita din lume votata de revista Forbes a fost Jennifer Lawrence. La 22 de ani, Jennifer Lawrence a reusit o performanta incredibila, este printre cele mai populare si apreciate actrite din industrie, iar anul trecut a reusit sa obtina premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.


Hugh Jackman l-a detronat pe Leonardo DiCaprio, care se afla pe locul 1 anul trecut, iar acum este pe locul 3 in topul celor mai puternici staruri de film. Australianul de 44 de ani a castigat 55 de milioane de dolari intre iunie 2012 si iunie 2013, a impresionat profund in noua versiune Les Miserables, pentru care a primit numai laude si o nominalizare la Oscar. Jackman nu se rezuma la actorie si detine doua branduri de cafea si ceai. O parte dintre veniturile acestor companii le doneaza.


Topul celor mai puternici actori conform Forbes in 2013

1. Hugh Jackman
2. Robert Downey Jr
3. Leonardo DiCaprio
4. Channing Tatum
5. Dwayne Johnson
6. Tom Cruise
7. Mark Wahlberg
8. Will Smith
9. Ben Affleck
10. Adam Sandler

Topul celor mai puternice actrite conform Forbes in 2013

1. Angelina Jolie
2. Jennifer Lawrence
3. Jennifer Aniston
4. Kristen Stewart
5. Gwyneth Paltrow
6. Meryl Streep
7. Emma Stone
8. Charlize Theron
9. Mila Kunis
10. Sandra Bullock

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies